[決鬥啦死巴狗!] 曼聯終極FF轉會窗暨狗咬狗吹水區 [2155]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
曼聯名宿去咩阿狗
話說佢做咩又番黎
又上堂?
俾我係佢都唔返啦 而家返實俾阿狗屌黐金康
曼聯青訓
點解番妓
你條傻仔
邊有咁新, god of war呀陰公

elden ring 哈利波特, 人中維新 octopath 2排緊玩,

5月仲有薩爾達, 玩唔切
Elden ring 仲排緊不如唔好排啦..
之前邊個俾人咁玩。唔記得
阿仙奴以前啲功巨都冇返過去

包括雲加
達蛇
真係好戲劇性 Pope 對猁真係on99

雲加話有心同阿狗保持距離
人地隻3號龍贏過歐聯4強 踢過歐聯強賽
我地DDG連歐聯8強都未贏過 唔好立Flag住
決賽
連登嘢睇完就算啦, xbox趁ps5無機賣係搶唔少市場, 不過有排都追唔上, 仲想sony收皮

gamepass係多, 玩得慢又唔抵, 最後玩一陣見有新game就棄

棄咗好耐了
Xbox個個買game pass / 等上game pass冇人會直接買game自損一千
都似會係咁, skip咗elden ring波特, 直接玩維新算
Elden ring 仲唔玩
bioshock 3部曲買完仲未玩
維新麻麻地,似ps4初代遊戲,完全唔似remake, 我主力衝主線完就算

利申人中fans
人中呢類game好蝦大人玩
根本無時間心機去煲哂d小遊戲 / 做d集郵任

直接普通難度齋玩主線劇情就可以收皮
不過係好玩嘅 我之前日文版玩完 而家都再買多咗一次
見啲comment都話太貴, 完全唔似極, 之前玩過嘅唔太值呢個價

不過我一直無中文無玩到, 都買硬嚟玩
支線小遊戲做哂, 唔做嘥咗隻game, 收集睇情況做到就做

結果人中7足足玩咗1個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞