[26] 揸緊R6的巴打入一入來

574 回覆
4 Like 3 Dislike
有冇人有養多部羊代步架

睇緊Pcx150

再係咁燒祠堂真係唔係辦法

小林退熱貼包腳

真係燒咩 我冇咩感覺

可能我習慣夾住個油缸揸,對腳太貼散熱位

唔關事,根本一慢車就熱

yes,最主要原因係我揸得慢

幾慢?

小林退熱貼包腳

真係燒咩 我冇咩感覺

唔關事,根本一慢車就熱

幾慢?

跟牌行多少少咋

小林退熱貼包腳

真係燒咩 我冇咩感覺

唔關事,根本一慢車就熱

幾慢?

跟牌行多少少咋

早排一野飛左上150

真係燒咩 我冇咩感覺

唔關事,根本一慢車就熱

幾慢?

跟牌行多少少咋

早排一野飛左上150

咁勇猛
屌你啲雨落下停下咁

唔關事,根本一慢車就熱

幾慢?

跟牌行多少少咋

早排一野飛左上150

咁勇猛

屌你啲雨落下停下咁

好危險
沉左喎
去晒邊呀大家
沉左喎
去晒邊呀大家

而家呢個天氣出車真係perfect池

岩呀 真心舒服

岩呀 真心舒服

部車好揸嗎,你買車間車房好出名的
https://m.facebook.com/groups/585131121567963?view=permalink&id=1500130500068016

岩呀 真心舒服

https://m.facebook.com/groups/585131121567963?view=permalink&id=1500130500068016

好揸 我知呀 我架車都似係比佢咁攪左下

岩呀 真心舒服

好揸 我知呀 我架車都似係比佢咁攪左下

點搞法呀
17 r6真係好撚型 心思思想換

心動不如行動

17年r6仲會唔會個 風扇 吹9住人

心動不如行動

舊款轉新款又好似好on9咁

咁即係點呀

17年r6仲會唔會個 風扇 吹9住人

緊係有啦,不過冇上一代吹得咁應(好似係)
唔知搞咩呢兩個禮拜周圍天羅地網式road block同相機,香港九龍新界冇得避

心動不如行動

舊款轉新款又好似好on9咁

咁即係點呀

細佬揸緊08年舊款r6 唔係升級純粹為款轉

冇問題喎,新款都改良咗好多嘢,起碼有A B MODE同QUICK SHIFT 先啦,另外坐姿又舒服過舊款,外型就更加唔使講,諗諗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞