女大生三姊妹誤信「不做愛會星際大戰」做愛「開靈眼」 淚悔被狼騙多P

78 回覆
51 Like 2 Dislike
屌你老母, 我就想係有生之年睇到星際大戰, 俾你班友阻止左

本來以為邊有人咁蠢
結果她的舅舅忽然暴斃身亡

睇到呢度就知點解
如果真係咁分分鐘好多人都中招
俾我係班白痴妹 死都唔做愛啦
唔同佢扑野包保有 星戰 新一集 睇wo
吊奶星台妹豬咁蠢,cow台妹實帶帽

蒜尻掃啦你
台妹豬咁蠢你咪又係cow唔到
其實點證明到佢地無阻止到星際大戰?
可能真係阻止左,冤枉好人
群P
其實個個宗教都係咁:有個falsify唔到嘅claim,同埋收取信徒利益。
(基督教:claim:基督係神 利益:信眾十分一人工)
(呢條友:claim:佢係天父 唔搞野星球大戰 利益:搞野)

法律上其實點定義真教定邪教?睇信徒數量?定點

如果條友堅持佢個教係真,法律上用咩野嚟differentiate佢同其他教?

有冇巴打知

利申想告耶教

基督教你唔比十一奉獻都唔會落地獄
但邪教就要脅你唔做佢要你做既野就有惡運
其實個個宗教都係咁:有個falsify唔到嘅claim,同埋收取信徒利益。
(基督教:claim:基督係神 利益:信眾十分一人工)
(呢條友:claim:佢係天父 唔搞野星球大戰 利益:搞野)

法律上其實點定義真教定邪教?睇信徒數量?定點

如果條友堅持佢個教係真,法律上用咩野嚟differentiate佢同其他教?

有冇巴打知

利申想告耶教

基督教你唔比十一奉獻都唔會落地獄
但邪教就要脅你唔做佢要你做既野就有惡運

姐係如果佢話未必有惡運就告佢唔入?

咁我唔知,但你9up到星際大戰就入硬你啦
越誇張越有人信
捉班女驗智商啦
吊奶星台妹豬咁蠢,cow台妹實帶帽

俾帽台囝戴咪得
dewi三姐妹
皇帝式享受 自己一個屌哂又唔驚有性病 又唔使戴套
有個仲要屌二百幾次實好正好好屌
坐19年真係抵屌
個故事有d似異教主 估唔到世界上真係有人咁蠢
蠢到無人有
台中一分
好羨慕
比人扑左200幾次個個一定又靚又大波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞