Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 638 熱潮已過

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
mark1呢仆街
想問下inart 嘅1/6 joker仲有無得訂,因為見queen studio 官網已經out of stock, 但係銅鑼灣間marktoys仲有得訂,會唔會有伏
要參加間鋪的免息供養計劃?

收現吧
放心
Ht話就話賣到全球
但管理運作都好似仲係停留係港資中小企咁
撚狗咁撚,on9
agger 基本資訊流通都做唔到,真係好差
btw 如果the batman 搞返好身形、色差
再加小心意,同inart有得揮既
但暫時預告同片場相嚟睇
Flash Batfleck套甲好似麻麻
加咗個件外裝甲遠睇有啲蓮蓬feel
一出就狗衝
6月上又近暑假
牙活又唔知會唔會又等到放落x寶先開
舊頭舊模 不如快貨啦
話晒都係告別作整返個新嘅真人頭紀念吓先啦
朝偉都有西裝版 唔差在Ben都黎個大褸版
同小妹一樣 鐘意戴bra
其實早排黑阿當個期 同batman day又翻出中甲
懷疑牙活本身有少少心想搞dceu
不過依加變dcu 應該一野推倒晒
因為當時WBD真係想搞返DCEU
1)Henry客串Black Adam &Flash 並獲官方認可宣布回歸,MOS亦搵左編劇
2)Ben Affleck客串Aquaman 預計代替Keaton嘅彩蛋
3)Gal 客串Shazam2 &Flash

當Black Adam票房失利、James Gunn上馬 所有野就推倒重來了
其實早排黑阿當個期 同batman day又翻出中甲
懷疑牙活本身有少少心想搞dceu
不過依加變dcu 應該一野推倒晒
因為當時WBD真係想搞返DCEU
1)Henry客串Black Adam &Flash 並獲官方認可宣布回歸,MOS2亦搵左編劇
2)Ben Affleck客串Aquaman 2預計代替Keaton嘅彩蛋
3)Gal 客串Shazam2 &Flash

當Black Adam票房失利、James Gunn上馬 所有野就推倒重來了
其實外國對James Gunn 同個plan有咩反應
有update delay資訊畀支那天龍人
香港乜柒都無
剩係簡單到講活袋+用到同硬膠袋比已經睇到邊個有心做邊個hea
你約個fd出街食飯睇戲呀, 遲到都會send個訊息話唔好意遲10分鐘咁啦
屌你咁大間公司成撚日delay no say
件袍造左幾多年,都係垃圾
有冇心你知我知活隻狗都知
舉多個例,好似釣魚燈唔係咩新鮮野,1/6市場亦都用左好多年
就係去到e d咁普及ge 野,作為一間龍頭大廠,雖然無幾多人會走去撚個燈,但個基數咁撚大基本上成本只會好細,反而一間細廠願意走去整黎比玩家多樣野玩
就好似而家ht慢慢轉做usb供電一樣,唔係比其他野過曬頭(磁控/觸控)等簡易開關,ht都重會叫大家慢慢玩入電
唔好提磁控/觸控呀,會好多負皮架
班死忠好憎

愈來愈似bandai,要做一定做到,不過就唔肯做比你
,因為穩打穩扎已經夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞