一人n樣細個做過嘅痴線野

18 回覆
3 Like 1 Dislike
講緊以前電腦仲未普及到係必需品,唔係個個屋企都有,個時我就大慨小學至初中,屋企唯一一部電腦就放左係老豆老母間房,間房好細間,個電腦枱坐正係佢張床前面(斜前方),個時癲到夠膽死背住佢地打飛機,仲要開埋喇叭 不過係好細聲,唔知佢地有冇發現到呢,依家諗番起都覺得痴線
食鼻屎
食鼻屎

好多細路食
剔左一邊眉
剔左一邊眉

諗起自己細個on9,以為釘書機後面有野凸出黎個邊先係出釘個邊,之後唔知點解又on9到隊隻手埋去真個個出釘位一野㩒落起 好笑在個時我雖然成隻食指都係血 ,但係我仲好淡定咁蚊番粒釘出黎
偷隔離位嘅靚靚擦膠
係屋企人未訓果陣搞野
偷隔離位嘅靚靚擦膠

我都試過
小學啲文具放過界
剔左一邊眉

諗起自己細個on9,以為釘書機後面有野凸出黎個邊先係出釘個邊,之後唔知點解又on9到隊隻手埋去真個個出釘位一野㩒落起 好笑在個時我雖然成隻食指都係血 ,但係我仲好淡定咁蚊番粒釘出黎

我都試過

我都試過
剔左一邊眉

我都試過

我都試過

剔左一邊眉

我都試過

我都試過

我都有
射左落表姐個書包到
剔左一邊眉

蠟筆小新?
剔左一邊眉

我都試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞