[STAR1唯一BAE] SISTAR討論區 (5) - 祝願2023有重組!!!!

670 回覆
9 Like 6 Dislike
佢做咩成日去中東
Waka boom打開咗中東路
唔減肥就開新節目
係咪world tour?
solo咁耐都仲未出到一張正規
參考上年個world tour
得台灣韓國
幾時黎下香港搞下細場都好
咪係 麥花臣等緊佢
諗下好了
孝琳舉辦單獨演唱會"2023 HYOLYN SHOW"今天為了練習出國到美國

藝人孝琳將舉辦單獨演唱會"2023 HYOLYN SHOW"。

1日所屬公司Bridge公佈了孝琳舉辦單獨演唱會"2023 HYOLYN SHOW"的消息。

公開的照片以紅色為背景,營造出年末氛圍,只有孝琳的手和象徵派對的鏡面球吸引了人們的視線,提高了好奇心。特別是演出名和主題、日期和時間、場所都蒙上了神秘面紗,《鏡面球》留下的強烈劇透意味著什麼呢?

據悉,孝琳為了《2023 HYOLYN SHOW》的獨一無二的質量,將於當天下午前往美國,與美國當地最優秀的編舞團隊一起進行舞台練習。因為孝琳平時對舞台非常認真,所以期待她的這種準備過程也能吸引眾多粉絲的關注。

另外,孝琳的個人演唱會"2023 HYOLYN SHOW"的詳細事項將在以後公開。
樓主買咗飛未
買埋機票酒店啦
驚你今次又唔去會後悔
https://twitter.com/jhyoniecorn/status/1722192022814200195?s=46&t=Lf_qL3ONBKDE0Q2cb-qcjg
其實佢明唔明拍呢啲舞蹈片
係對佢事業無咩幫助
除左fans讚之外
有幾多街外人會讚到睇佢演唱會 買佢唱片
上多啲電台宣傳好過啦
Solo咗咁多年都仲係咁 嬲都費事
佢到依加都淨係靠佢自己公司嗰幾條友做哂所有野,佢幾努力幾有實力都係得fans自己睇到睇得出佢仲好有上進心,唔明點解唔去返啲大公司試下,一定好過依加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞