[Welcome FDJ to Old Trafford] 曼聯終極FF轉會窗暨我要飲油吹水區 [2143]

1001 回覆
6 Like 18 Dislike
懷念占蛇
咁樣揚哂出黎個個MARK UP 50M
最好就係油王買我地
GLAZER 用油王筆錢去買49%猁
到時FSG+ GLAZER 左右開弓
覺得sbz唔洗20m
尋晚就係有呢個情況
見到般番下唔番下(可能都爆咗段) 勁驚人地一爆般都回唔切
雖然自轉都唔係好信得過但坦搵awb收入做中堅呢下真係好博
希望L馬番黎之後平衡番DD
佢高波好廢 預判唔到
我愛你啜啜
格狗快d入主猁物浦
糖狗以狗黎講善良過更狗
更狗係牙FRED個種
上半場早期佢哋啲企位都好怪
兩翼企到勁高去到中場線
但後場4條友就喺禁區頂附近
以狗之名

係無控到, 等個波落地點知俾人偷埋

貼錯費特老師
Fred?
貼錯, 睇#364
唔係買左紐?
依球錯判個波西得咁勁
就係呢球 另外好多時明明可以喺對手拎波前頂/清走個波
但佢偏偏俾對手拎波1 ON 1
好想睇占蛇帶領曼聯贏CL

華佬咁樣發波瘟, 無awb補位, 利雲大大力響袋了
ChatGPT Summary:

Nicole Wang,香港核心商業顧問公司的經理,正在舉報高級合夥人Steven Xiong的性騷擾行為和主任Hilbert Tsang和高級經理Florence Tang的工作場所欺凌行為。她希望將此事引起公司注意。

這位講述者於2023年2月8日被邀請到銅鑼灣的KTV派對,包括Steven Xiong在內的幾位同事也在場。

派對期間,Florence說了一些不恰當的笑話,Hilbert 強迫另一名年輕的女性同事陪同「老闆」。晚上晚些時候,Steven開始不當地觸摸講述者,並嘗試抓她胸部,但她成功地阻止了他。他後來對另一名女性同事下手。派對在一名女性同事要求Hilbert付款時結束。

回家的路上,Florence對講述者的行為說了一些不恰當的評論,並暗示她可能在享受這種情況。這件事對講述者和另一位女性同事都造成了嚴重的影響,導致她們尋求精神科醫生的幫助。

筆者對區域高級執行官和他們的同事行為感到失望和傷心,因為他們參與或對騷擾视而不見。作者相信公司應該為受害者恢復正義,並為所有員工創造一個安全的工作環境。作者計劃向公司報告這件事,希望對騷擾的人員和參與騷擾的人都會受到懲罰。

進攻技能開發埋, 坦蛇救返50m
龜 > 華狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞