邊隻SSD抵屌

39 回覆
1 Like 0 Dislike
巴打們有冇SSD推介

目前用緊垃圾ADATA 最近開始feel到佢老了就壞。
睇中左隻SAMSUNG 960 EVO
大家點睇 抵唔抵屌

筆直1k左右
咩底板
咩底板

G1 Sniper B7
Sm961
爬完文960 evo裝system好似好麻煩咁
同問,我mso.b150a, 買邊隻ssd好,硬盤壞左。
同問,我mso.b150a, 買邊隻ssd好,硬盤壞左。

Msi b150a.

同埋想買過隻650或以上的火牛,有咩好推介。

有咩麻煩野?
share link, thanks

同埋聽人講一係平d 買性價比Samsung PM961, 一係直接爽YY 用Samsung 960 PRO

唔好買960evo
SAMSUNG 850 EVO

有咩麻煩野?

同埋聽人講一係平d 買性價比Samsung PM961, 一係直接爽YY 用Samsung 960 PRO

唔好買960evo

好似話就咁用usb係detect唔到隻SSD 要搞埋咩驅動
Pro貴好多

有咩麻煩野?

唔好買960evo

Pro貴好多

無任何野麻煩
你個bios support boot from uefi 就ok

利申960 pro
有m.2 slot 嘅話 intel 600p 唔錯
搭單問,SSD裝win10係咪仲有bug
搭單問,SSD裝win10係咪仲有bug

邊到聽返來?
咁多機都裝10,上10,未聽過
巴打們有冇SSD推介

大家點睇 抵唔抵屌

筆直1k左右

pm 961啦,600 p價錢,960evo享受

有咩麻煩野?

唔好買960evo

Pro貴好多

無任何野麻煩
你個bios support boot from uefi 就ok

利申960 pro

咁撚正
巴打們有冇SSD推介

大家點睇 抵唔抵屌

筆直1k左右

pm 961啦,600 p價錢,960evo享受

點解會咁樣衰
但我知唔應該睇樣
有m.2 slot 嘅話 intel 600p 唔錯

我唔肯定有冇 但我google過話有
G1 sniper b7
其實點解冇人提sm961
其實點解冇人提sm961

有好野緊係唔好益人
利申:用緊sm961

有咩麻煩野?

唔好買960evo

Pro貴好多

無任何野麻煩

利申960 pro

咁撚正

我用緊960evo 500GB
唔覺有你地講既麻煩野
Sm961同960evo 價錢黎講好似差唔多
如果買都會買靚仔少少個隻掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞