係咪而家興著橫間條衫?

72 回覆
7 Like 22 Dislike
架仔著咪靚囉
橫間都柒想知你哋平時着開乜撚嘢,應該都係笑死人嗰啲,一係就乜都唔敢着,乜都話柒,一係就潮流話supreme, yeezy, off white, vetements你就話型嗰啲嚟

中point
我知一直都有人著, 但見呢排無論男定女都特別多咪問下
都係個句
your face your fate

邵岱兒好撚柒正,樣靚,天然大波,腰短勁幼,身高雖然唔高,但腳長又幼,比例睇落好似有米七幾咁,腳趾又靚,好撚柒正呀
架仔著咪靚囉

痴撚線,你撚知人哋架唔架仔咩戇鳩
橫間都柒想知你哋平時着開乜撚嘢,應該都係笑死人嗰啲,一係就乜都唔敢着,乜都話柒,一係就潮流話supreme, yeezy, off white, vetements你就話型嗰啲嚟

吖!講漏咗重有個乜撚嘢fear of god哩啲垃圾牌子
橫間都有話興唔興?on9毒撚
你咁多年無出街而家見人著間條就話興?
女人著顯大波嘛
個個厚pad bra 配間條衫

唔單止女, 見唔少男人都著
不過有波路既女,著間條真係好撚正

有冇示意圖?

有波路著咩都正
最鍾意睇你班毒撚講著衫
橫間=柒 格仔=毒 淨色=著底衫出街 普通tee又厭無特色

請問可以點著
橫間不嬲都係長青款,幾時有興過?
橫間不嬲都係長青款,幾時有興過?

長青款x2
樓主老豆個代,都已經大把人著啦
猛料
著左間條咁多年,第一次聽人咁講
咁撚普通既款都話柒,樓主著開咩咁勁

亞洲潮流指標, 請問有咩好笑
最撚柒係開頭嗰啲留言附和樓主條戇鳩嗰啲

亞洲潮流指標, 請問有咩好笑

啱啱放監 可唔可以翻譯下
係咪而家興著黑色褲?

係街見好多人著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞