[終於見到FDJ QAQ]曼聯終極FF轉會窗暨我要飲油吹水區[2139]

1002 回覆
2 Like 21 Dislike
如果俾沙特過 但卡塔爾唔得都幾難解釋
除非係格狗自己filter走
幾正路
我諗起沙特個陣都有類似嘅野
佢地未買紐前 同曼傳過幾次
FC Barcelona's lineup tonight:

Ter Stegen;
Koundé, Araujo, Marcos, Alba;
Kessie, De Jong, Pedri, Gavi;
Raphinha, Lewandowski.
似打4222
上場似係想比華記抖下
Welcome Mbappe bellingham
兩手準備la

華記勁但要慳住用
冰記練緊打防中
佳記上場都係試下
睇黎今晚一路做公司野 一路睇波
下次去派飯可以派埋油
一份西工 收工返到屋企都要繼續做
一律建議辭工
家有負擔孭係身上,都要揾到新工先夠膽遞信
有返米路睇
今日 我天水圍坦克格
要同巴塞隆拿既費蘭基迪莊講 我屌你個老母!明明我當日教你出黎 都教得唔錯 但點解 你死都唔肯黎 點解 你地唔俾個機會一個對足球咁熱心既人 我知呀 就因為我喺曼聯 因為曼聯個底花呀嘛 所以你地玩鳩我 足球已經玩完 你地唔俾機會一個有自己性格 做自己既人.............

食屎狗!!!!!!!!!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞