加拿大情報局兩次警告杜魯多 萬錦市副市長與中領館關係密切

89 回覆
129 Like 7 Dislike
一早應該踢佢出境
呢啲真係正賤種
關你撚事咩

你咁叻你咪喺加拿大登報講睇下會唔會畀人法律訴訟囉

死賤種又要扮有料自己又唔講
中國加拿大咁癲
你唔好咁講呀連登大把人崇拜呢啲黃絲k o l

人哋話曬喺香港有三十幾萬訂閱
叫自由黨就支持自由架咩
香港夠有民主黨啦
講真咁你又要講又要淆真係柒下柒下咁
一係就咪Q講囉
成條女人咁做乜鳩
呢個黨專出共諜

雖然有好多入去受緊我表示尊重

但係民主黨真係專出賣港賊
支拿大成日對關乎自己國家安全嘅事愛理不理咁
咁咪睇你表演囉

自己唔夠膽做然後笑鳩我,你唔係賤種係乜嘢

你知唔知喺加拿大開人哋企業名指控人哋係中國間諜人哋可以搵律師告你??

你笑我冇撚用唔緊要,而家我想睇你示範下

你鍾意搵大紀元看中國邊份報紙都得,大大聲登報話係中國間諜睇下收唔收入律師信
woke撚
笑左
有病就睇下醫生
又要自己係度爆料
跟住又要驚上身
唔講以為你真名上連登
萬錦市有兩間中國人酒樓同超市比皇家騎警調查懷疑係中國公安海外基地

呢單嘢上曬報紙但係好快不了了之
間諜
傻閪,我爆完料大家估到係邊間我又唔使喺法律上有任何責任何樂而不為???

目的已經達到

有方法可以100%達到目標唔使上身點解唔做?

好似你咁冷嘲熱諷但係乜撚都唔夠膽做成個柒頭咁好威咩

我淆底開唔開名關你撚事咩

你咁肉緊把撚呀

自己咪又係又要威又要戴頭盔
香港人要參政
心繫中国
士嘉堡,萬錦真係一地中共大細代理人
好多呢度長大'港二代'到出來工作都會有咁遠搬咁遠
非華人(包括同樣一代移民意大利東歐人) 免得過都會走
教會尤其多,幾乎所有大教會你都可以假定係中共線人
近幾年尤其緊要,聽過個度移民朋友提過多次,甚至教牧都會主動打聽新番教會新移民個人資料,尤其反送中後去個批
所以2019後移民自已搞互助社團,好過去所謂'舊僑'教會
低調監察以免比人太快知機收埋而已
有幾低調直頭上報紙頭條

根本杜魯多政府姑息養姦
搞互助社團會唔會比人做 勢力咁大
二代土生土長個批一有能力獨立都搬離個一帶甚至去第二個城市
比你未來僱主覺得同華人社區聯繫太密不利你發展,尤其係業務同中港台關係不大公司
加拿大遲早俾人買起
咁講又誇啲

萬錦市唔係華人住曬,東部係印度人巴基斯坦北部係猶太人土耳其人嗰啲地方絕對唔係共產黨控制

但係highway 7 Warden Steel就唔使諗
正常 你用咩起訴到佢地先
事實又真係牌頭做緊生意
但又有古惑野 彈出彈入
除非斷到正 如果唔係 好難搞
所以我先話 中國加拿大
比人滲透到閪 無架啦
除非戰爭狀態 反恐法呢類
凌駕人權同一般法律
先可能搞正佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞