Backstreet Boys 嚟香港開concert 冇人講?!

354 回覆
30 Like 15 Dislike
我岩岩都見到佢Ig,早知去行山去撞佢慳$5000
對美國人黎講, 40分鐘船應該係算近, 輕鬆景點
冇錯
inconsolable
this is us d歌都唔差
899近1199位 全程無坐過
好正 shape of my heart同drowning大家大合唱
1199 樓上位here
我就有理無理一起音樂就起身先
企左成場
唱緊快歌見到對面係坐低晒
咁樣好玩咩
真係好正 依家仲回味緊
唔知下次幾時再開
有時Brian把聲唔入咪 聽到我個邊大合唱好大聲
呢個tour係有好用心攪!
睇得出佢地有諗過fans想聽d咩
同埋知道自己定位
亦都知道大家咁耐無見佢地想睇咩野
無論係成個rundown, visual, 衣著, 舞蹈, 交流都好on point!
我都覺 Westlife 同one republic 真係比下去
One republic 等足一個鐘先開場真係諗起都嬲
佢哋加埋200歲都重咁跳得唱得
重要咁夠氣 真係好勁
Everybody, yeah
Rock your body, yeah
覺得westlife 係比歌所限
兩場睇完完全明點解BSB全球紅咁多

白色衫好正
有好正既開同過場VCR, 個人solo, 掟底底gimmick, 又唱又跳唔hea
個人麻麻Westlife個part串燒歌
佢哋啲衫都好靚
不過Kevin 都係短頭髮正啲
但係Nick真係好靚仔
跳足全場都無索氣真係好勁
佢哋keep得真係好好
如果早啲岀世可以睇多幾場佢哋tour
有一刻我望住Nick
諗起我睇住佢當年細佬出道估唔到睇埋佢細佬死...
其實大家都係兩三隻碟爆紅架
但westlife成日唔肯唱舊但紅既歌, 死都要唱中間堆其實唔係好好J既翻唱歌
今次堆ABBA我梗加R爆頭

但BSB真係好似唔介意果堆歌唱完又唱
講真出道左30年
一定係食老本嫁啦
成個場最好氣氛就係唱返啲舊歌,特別係快歌
好似party 咁
成場high 爆,Fans 嘅我絕對最開心
真心俾力完全冇揸流灘。
希望佢地黎密d
次次淨係日本菲律賓
其實unbreakable 同in a world like this d 歌都好好聽
但好似一首都冇
佢哋十幾歲到依家,唱足30年
好勁,啲舊歌依家聽翻都唔覺係30年前
Btw 一唱新啲歌啲人就無乜反應咁
其實新歌都好好聽
我好中意chances 同no place
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞