FIFA23 Ultimate Team討厭區(155)PC與狗,請勿內進

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
其實應該冇咩野 可能係心理作用
btw幾位巴打都推薦左唔同既lw
其實係咪冇咩所謂呢幾隻都差唔多
呢2日我都狂輸 對面拍波快到on9 完全做唔到波
後防又勁頭腐又自己標上去又唔回防

1100 point pack
你可以睇下唔同既球員有唔同既玩法
好似我推你RG屁馬 就相對可以撚下SM咁
幾日無玩又要習慣下個Gameplay
記得你好似中過toty
啲人仲要係咁開high pressure
無中過toty
你唔係早排中過唔知邊張好貴既卡咩 我仲話原來1001唔開post會中好野
84x5見到幾廿年黎 以為真係84x5
點知一打開有張87 taa

有冇手腳用過佢黎打b2b or cam
試緊唔同chem 想睇下有冇手腳有心得
左菇撚落其實dri 算唔錯
係速度慢d
但係finish 確實係低咗d

提外話想問下long shot睇唔睇埋finishing
因為如果落sniper long shot去到94但係finish得79
想睇下遠射黎講finishing 重唔重要

新手第一年玩唔太熟細stat d關係
app個pack animation錯撚晒
12 12 6 個flare係啞金
做做下sbc仲要輕鳩左 入唔返個80+
一開apps仲話更新左 點知愈搞愈柒
真係EA特色黎

老死最近隊波點 定集中玩緊白卡之星
屌 中到一隻prime細哨其他抽垃圾都冇所謂啦 以家仲要中埋beatbox
我賭足咁多次icon最貴mid渣哥咋仲要自己本身儲左渣哥sbc 其他就全部垃圾肥料
做完sbc再中mid
勁中風
為你感到難過
係 做撚完渣哥sbc賭icon出番同一隻比我
然後呢度就見到人地中過prime細哨再中prime beatbox然後仲好意思話其他sbc都係中垃圾我心理真係好唔平衡
呢到係多人曬卡 睇開d
巴黎隻左閘廢到
Kim都係
唉,如果打唔到7w就得26粒
Neymar仲廢
都係sbc隊無乜點玩
玩緊hogwarts
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞