[血腥] 中國有男人在萬達商場狂插女友

492 回覆
357 Like 41 Dislike
叫你死返匪區住呀契弟,答乜撚呀?
因為殺字同死字係敏感字符唔出得,有睇過大陸啲youtuber見佢哋依d字會轉字母代替
入返監倉啦你都係
起因係咩?佳仔大陸版?
驚捅佢唔死,咁大仇口
匪區啲監倉等緊你呀死契弟韮菜人礦
雖然大陸d字眼審查好on9
但連登仔既中文程度更不堪
連句子都唔識睇 文中刺傷係話報警條友咁報
咁你見到人拎刀狂拮人 報警會講有人拎刀拮人 定講有人殺左人?
見到有人跳左樓報警你會講有人跳樓定有條死屍係地下?
做得人礦又點入監倉?
你見個男人狂插條女幾十刀標晒血,條女唔郁,你都會報拮死人,點會報拮傷呀,呢個係邏輯黎

你點肯定報警條友唔係講拮死而班公安因為審宣轉用拮傷
你而家似係自我審查wo師兄,班白衫佬邊有打人,佢地保衛家園姐
I might kill my ex, not the best idea
用力插,反身大大力插落去
條片太短 斬頭斬尾
連登仔邏輯真係不堪
連大陸仔都醒過你,唉 你都係成篇再睇一次
動機係乜?
會唔會係(靠估):
女嘅獅子開大口,千個男去畀巨額禮金,錢到手再一腳飛起
男嘅得悉後反應,一幻一刀咁「回禮」?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞