覺唔覺話一個人正正常常都會入到大學呢句野好撚on9

55 回覆
54 Like 42 Dislike
全港dse入 ugc 既人就得20幾%
即係有70幾% 既人入唔到
我就真係唔知入唔到有幾撚唔正常
班友d邏輯同個腦就真係唔正常啦
佢地指一個人很勤力讀就讀到
前提下其他人維持不變
佢地指一個人很勤力讀就讀到
前提下其他人維持不變

咁即係正唔正常呀 唔明喎
不如下次佢地話
一個人係天才有200 iq 正正常常都入到啦
勤力既話一定入到
事實上係好多唔讀書既mk同埋傻仔先入唔到

即係正唔正常呀
勤力既話一定入到

即係正唔正常呀

on9 點解唔正常呀
唔通好似台灣咁 呀豬呀狗都入大學呀

又要勤力 又話要正常
勤力既話一定入到

即係正唔正常呀

on9 點解唔正常呀

又要勤力 又話要正常

如果你好似一個正常學生咁讀書咪入到
吾怪得我入唔到 我得個正常 做吾到正正常常 仲差一半
勤力既話一定入到

即係正唔正常呀

on9 點解唔正常呀

又要勤力 又話要正常

即係話有75%人唔係正常學生?
勤力既話一定入到

即係正唔正常呀

on9 點解唔正常呀

又要勤力 又話要正常

叻人少 蠢人多嘛
咁至於叻人定蠢人先算正常就
上連登勿認真
你估個個連登仔大學生咩 分分鐘講出黎果d係偽進仔/中學雞黎咋 做曬暑期作業未呀
勤力既話一定入到

即係正唔正常呀

on9 點解唔正常呀

又要勤力 又話要正常

叻人少 蠢人多嘛
咁至於叻人定蠢人先算正常就

但你就一定係蠢人囉
唔係得18%咩?幾時二十幾%
因後而家走後門太容易
因後而家走後門太容易

屌十幾分入hku space都入得返hku啦
真係正常肯讀就得
香港特別多高分低能
利申 見過唔少
因後而家走後門太容易

屌十幾分入hku space都入得返hku啦
真係正常肯讀就得

咁hku space有幾個人入到hku
一個人正正常常都會入到大學
大學真係正常做讀到,但正常人唔係咁多,劣種太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞