韓狗唔該死返去娛樂台

1001 回覆
1916 Like 391 Dislike
韓狗反擊未

他們給我們用正評死光, 嚇得不敢反擊了
我們又勝一仗了

你係5毛

我在連登沒有讚美過支那鬼國一句
請別屈我係五毛, okay?

呢個你新acc黎 你之前舊個個係咁屌日本歌頌中共喎

其實有時真係想叫佢企開啲啦屌你老母
都唔知佢真膠定假膠

完全假膠 講啲嘢曲到直 上次個啲反kpop post屌緊泡菜佢就成日突然話jpop 屌打歐美港歌 又話咩日本最強個啲嘢 搞到有人真係屌返jpop

派4粒膠俾你們
時事台個偽崇日支那蝗精神錯亂代表唔是我來的

我們又勝一仗了

你係5毛

都唔知佢真膠定假膠

完全假膠 講啲嘢曲到直 上次個啲反kpop post屌緊泡菜佢就成日突然話jpop 屌打歐美港歌 又話咩日本最強個啲嘢 搞到有人真係屌返jpop

派4粒膠俾你們

其實你做埋啲低莊野都無用 啲人就算憎日本都唔代表鍾意中共架

我們又勝一仗了

你係5毛

都唔知佢真膠定假膠

派4粒膠俾你們

其實你做埋啲低莊野都無用 啲人就算憎日本都唔代表鍾意中共架

你是智障嗎
老屈我是支共打手
如果我是支共打手,我全家死
其實開番個韓音台咪搞撚點 點解咁多野嘈 為嘈而嘈?
定係唔開得 如果唔開得佢地可以去邊
韓狗
千幾個正皮 你班泡狗睇清楚未呀 過主啦垃圾泡狗

千幾個正皮可以攞嚟換幾多個煲

韓狗原來真係弱撚智

面皮厚到傻

用正皮打飛機真係唔知邊個弱智同厚面皮啲
千幾個正皮 你班泡狗睇清楚未呀 過主啦垃圾泡狗

千幾個正皮可以攞嚟換幾多個煲

韓狗原來真係弱撚智

面皮厚到傻

用正皮打飛機真係唔知邊個弱智同厚面皮啲

講用正皮換煲既弱智仔就行撚開啦
韓狗們接受我們正義的制裁吧
唔講Kpop住
可唔可以開個鋼琴台比我得閒分享下
唔講Kpop住
可唔可以開個鋼琴台比我得閒分享下

鋼琴是玩具
滾回玩具台吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞