【颱風追擊】1705號 奧鹿 NORU(07W) + 1706號 玫瑰 KULAP(97W)

227 回覆
4 Like 2 Dislike
睇windy 07w 09w互含過程好搞笑
一個低壓區正為南海中部及北部帶來不穩定天氣。預計該低壓區在未來一兩日緩慢增強及移向海南島一帶,但暫時對香港的直接威脅不大。

2017年07月21日17時00分更新

一個低壓區正為南海中部及北部帶來不穩定天氣。預計該低壓區在未來一兩日緩慢增強及移向海南島一帶,但暫時對香港的直接威脅不大。

改左口風

改左口風

又開新post,咁做唔係好辦法

以前舊登都係咁

無得 edit topic
又戴頭盔

以為戴左就唔會比人屌?
好混亂
睇windy 98w去到cpa環流已經比96w食左
消息人士透露大交合着眼呂宋海峽個擾動多過南海果個

改左口風

好大個頭盔
留名
睇windy 98w去到cpa環流已經比96w食左

未必食到
現時所有數值都參考下好
非常唔穩定
星期日去浮潛,有無問題?

海會有湧浪

冇問題 不過海浪會搞起哂d沙
一定濁到飛起
留名追post

以前舊登都係咁

今次咁嘅情況,不如開個短期嘅西北太颱風綜合post
而家咁樣,有時舊post 有啲有用資訊嘅話,其他人可能會難啲搵到

我去同赤巴傾傾

以前舊登都係咁

而家咁樣,有時舊post 有啲有用資訊嘅話,其他人可能會難啲搵到

我去同赤巴傾傾

其實有時風post d有用資料都要返旬post搵,所以未必太大問題

以前舊登都係咁

我去同赤巴傾傾

其實有時風post d有用資料都要返旬post搵,所以未必太大問題

或者post頭補條返舊post既link

上海市中心今日破紀錄高溫40.9度
夜溫亦高達30度
大交合7天預測仍然好保守可能強度唔睇好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞