渣打馬拉松清晨開跑 截至下午1點合共32名跑手送院 5人情況嚴重!

213 回覆
50 Like 2 Dislike
要操嫁 十公里 跑開當然覺得唔係問題
但無跑開 突然人報我報 其實段路唔少嘢嫁
跑開既都要知自己咩料 最重要真係量力而為
連登仔 : 最好24 小時留喺屋企上下網
或者
移民
一年一次都屌
如果真係改啟德做終點 更加無聊
幾萬人要抽籤先可以參加都唔多
行都唔店啦

一個普通人 打工仔 都係偶然訓練下
個身體狀況唔會強得去邊
出事係一瞬間,未出事前唔會知 亦都唔會認為自己身體原來咁差。
咁多年都冇改善仲要幾關安檢好似當你賊咁。屌那聲跑個步啫,啲禮品又越嚟越鳩屎,個頂帽真係超級垃圾。完賽個牌25周年都唔印,賽道又唔係好個條灣仔橋又窄又塞西隧通風極差, 連運動飲品都冇,得啲椰子水

海外個啲氣氛配套真係差好遠
年年都標榜自己「最難賽道」係得終點段先有啲氣氛,過終點會就趕狗咁趕 真心不了 補給唔係靠自己啲gel 跑死都似 得啲蕉 椰子水 西隧前蕃茄 其實跑全馬過咗30K 真係補給極都唔夠 所以跑過真心不了 利申疫情前跑 出海外跑搵架妹影相好過
有啲就比氣氛帶動 越跑越快 平時操都唔係咁跑
唔出事至奇啦
Sor 我一個星期兩節長課
柒撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞