嚴選英國5間最公廁大學

22 回覆
26 Like 9 Dislike
1. University of Exeter (~87% Offer Rate)
港人至愛 好似喺香港讀書咁 DSE跛腳 又唔想讀Asshole首選

2. University of Manchester
讀個低賤嘅Foundation洗底 一年後又係一條好漢

3. University of Sussex (~83% Offer Rate)
理由同上 不過仲廢

4. University of York (~83% Offer Rate)
識幾個入唔到嶺南教大 可以直入呢間 2:2畢業

5. University of East Anglia (~77% Offer Rate)
跛腳入唔到8大?歡迎加入我哋嘅大家庭!
Exeter 真心勁公廁🙄
真係識幾個讀唔到書既去讀Exeter
UWE
Exeter agger 成班mk仔港豬
Top Up Degree 唔算係大學
Bristol還好
Birmingham冇上面幾間咁公廁
張cert一樣
整cheap曬
Cambridge
Oxford
UCL
LSE
Imperial
we can eat a pork
Cambridge oxford ucl kcl imperial lse
竟然冇Coventry
香港可以讀Top Up嘅都唔當係大學
唔明,呢幾間唔係精英咩?
York , Manchester

排名唔係都算高嘅咩?點解話佢垃圾?
慘得過冇錢出英國讀大學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞