盧瀚霆 Anson Lo討論區(5)

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
經歷完今日 我先知唯毒有幾仆街 食回力標啦
西九訪問

https://youtu.be/-zR_z7WcFLA
星島

啲人仲想死雞撐飯蓋真係不得了
死雞撐飯蓋嘅有幾個根本唔係糖先好笑
總之就糖要鬧但更要鬧徒 糖係賤但徒都賤
一單還一單都分唔到 仲要扮中立幫人主持公道
將件事東扯西扯 反正對方點錯你徒都有錯
平時做到咁出面咪當人盲先得架
冇跟進開想問下咩事
明明就講緊阻人睇show正仆街 點知係咁spin走個問題
更有人話唔現場mma要拎上黎講
之前舉燈牌阻睇show有人鬧
謝票場遲到早退出出入入都有人鬧
結果尋晚徒俾人出入阻睇show鬧會俾人鬧返轉頭
唔出聲硬食係應份 一出聲就毒徒
多謝大家!其實我只是CD rom, 見有得入埸喺團post 圍下爐,無端端比人話毒徒,又收負皮。唔知係唔係講咗D咩令人誤會..

其實2 個仔我都有睇,只係唔明點解糖今次做錯唔屌得

有時覺得果面d post 有少少針對阿撈
係 不同spin走個問題
話做呢啲嘢抵屌 但屌完要加返句毒徒都可能會咁做/有咁做
嘩你真係有屌喎 屌埋仲未發生只係你自己ff出嚟嘅嘢喎
而毒徒有做嘅你咪另外屌囉
點解毒糖做嘅仲要影響埋其他觀眾就屌完都要鬧返毒徒
平時屌毒徒時幾時有人講返毒糖又會點所以唔使鬧
嘢嘢都spin返去毒徒 最後仲要係度賣自己個仔慘
我係堅嬲 見人頭多過見我主條腰
我好小會係毒post出show後感
但尋日又唔比企 但d糖non stop 走 真係好滋擾
入嚟圍個爐先 上年叱咤完場都無咩徒早走 個個仔都有唯毒 但咁撚無品一大班人 係糖gp 叫人早走 阻人睇show 真係仆街之中嘅仆街
嗰邊都唔係第一日啦
口講團粉 但有啲人真係唔止針對fans
係得一個仔無論俾外面haters踩或其他毒唯鬧
都只會被慣性無視 無人會幫口講幾句
仲覺得被鬧好正常 徒反駁仲覺得你地搞事或抵死
好多謝大家有幫口同非鏡圈gp 嘅fds呻 佢哋唔明我感受 可能覺得好小事 但我嬲到成晚瞓唔好
簡單講就係主表演緊 有班人離場
之後發展就係有受影響人士包括徒表達對離場人士阻住視線嘅不滿
然後又一場mma
諗咗好耐點描述先唔會俾人話毒徒

利申毒徒
冇入谷
有冇人可以cap定公海個啲lol
好想用證據說話
就嚟要好似佢哋之前咁
將佢哋一路以嚟陰滋滋嘅comment留底
扮團粉仲要鬧人虛偽團粉
我理解 佢地唔會明架 始終無對件事個感情喺度
隔一排又講負皮 又想帶風向落徒度
又唔講下有邊個夠撈多負皮
我都想問下做乜要針對個仔呀
但你有幾可見徒喺個post度日撚日講話比人針對比人負皮呀
團粉喎 就係鐘意死屈其中一粒仔同班粉
以後屌任何一個仔fans記住要同時屌齊12家毒唯
人地話佢地一早係公海叫人走
姐係有組織有預謀啦
我利申先見到人講po仔收負皮 我見到多數都會衝出黎講po主都有收埋一份
不過我唔會問點解更唔會估邊個俾
其實我都唔會特登去搵返自己啲留言去check有幾多正負皮

每次見人講開負皮就諗起kk個mv
小氣鬼記得當時啲人點講啲dislike數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞