點解有啲人可以抆屎抆咁快

50 回覆
43 Like 7 Dislike
聽過有人抆屎抆兩三下就搞掂

仲要勁乾淨

但係我抆親都要抆幾十次

仲要抆整都有少少跡

到底係咪有啲咩技巧可以抆得又快又靚

佢可能係用匙羹
其實係你以為人地乾淨
唔通你入埋去睇咩
你唔好咁執著抹到冇跡先停,你都可以好快
試吓加入藝術派痾屎
你點知人哋抆得乾淨
樓主4gaylo.....
你食開屎梗係冇問題啦
一乾三濕就乾淨
影你個屎眼上黎睇下係咪同人唔同先
是咁的,有一日出去行街,突然人有三急,即刻搵左一間公廁解決 。係廁所入面,除左我之外,有一個係到做ge清潔呀叔,見佢倒緊一d白色液體落洗手液到,口裏仲念念有詞,算 !唔理 !

突然聽到細蚊仔笑聲,原來有兩隻小學雞係華山論劍,嚴格黎講連刀仔都不如 。算 !我都唔理 !一來因為我真係好急好急,二來個兩隻小學雞見到我ge巨龍一定自愧不如,不戰而勝 !我紮好個馬,一野屙出黎 !由於
個廁所設計係用尿槽,強而有力ge水柱拍打落金屬板,水花反彈落個兩個小學雞到,嚇到佢地鬼殺咁嘈 。

係呢個時候,有一個大叔入左黎,你地一定以為又係夾著份男極圈,sor9ry,佢無 !佢走到其中一格廁格,大大力咁拍低個廁所板,然後「?吐」一聲吐左一口濃痰,過程十分古怪 。點知佢門都無閂就屙,但佢屙ge時間十秒都唔洗,然後係屎無抆手,無沖廁又無洗之下頭也不回走左,由佢入廁所到佢走,都不過係一分鐘,望到我呆左 !

正當我洗手準備離開時,個清潔大呀念念有詞咁講:「好一個藝術家 !」我問佢咩事,佢答我:「剛才個大叔係屙屎界藝術家呀!」但我一概不知,大叔搖搖頭嘆氣,枉你屙左咁多年咁屎 !
正當我想抗辯時,佢打斷我ge講話 。

係好耐之前,屙屎分左三大派,第一派係藝術派,第二派係食家,最後一派係基派 。
藝術派係從主張大便中要表演優雅自如。而食家係食屎維生,而基派係主張人從忍屎穫得快感 。

我問清潔大叔點解剛才個大叔要大力拍廁所板,又要吐痰?

原來大力放個板係嚇走的屎忽鬼,而且可以有宣示主權之用 。至於吐痰係左為左壓水花,利用痰同廁所水之間ge張力,同時痰ge大小亦有標準,要係水池中心 。

亦外突顯佢地ge藝術感,所以佢地放便時係唔會閂門 。同埋最重要時候,藝術派對此有好高要求,屎ge軟硬度,壓水花同整潔度 。

屎唔可以太硬或太軟,否則會影響壓水花,所以佢地一向係食多菜為主,屙出黎ge屎特別健康,甚至會有少少淡香 。
屙出黎時會碰撞濃痰,並抵消水花 。

大家有無試過屙屎時發現舊屎唔見左 ?或者抆屎時無屎漬?行內人稱呢種屎為「沉香」,係藝術派最高最高境界,所以剛才個大叔唔洗沖廁又唔洗抆屎, 既然唔洗抆屎咁咪唔洗手囉 !呢番話聽到我五體頭地 。

清潔大叔突然講左句:「其實我係藝術派人事部主任,見你係俾選中ge細路,你想唔想入我地派? 」我諗都唔洗諗,即刻入左。

其實我想問各位巴打,有無人同一樣入左派,求相認 。
驗吓血糖 可能有糖尿
想問下成日抆到有血絲正唔正常
我睇咗啲咩野
你有無剃屎眼毛
剃左就可以抆兩次搞掂
千萬!不要!刮!你的肛毛!!!!
最憎大力放廁板閪伯,屌佢嚇到心離一離
你舊屎痾一半就夾斷左,有一半係屎忽窿入面
梗係抆極都有啦
腸胃唔好就咁
諗諗下其實係咪可以發明個抆屎匙羹
隨身帶住洗屎眼機
一定係洗屎忽
我大便乾身
2下已經冇跡
多數用手指了乾淨,之後用紙巾抹下隻手指就算,間唔時仲可以回味下
次次都要抆到乾乾淨淨先肯走
屙一次屎用20幾格紙巾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞