鮑sir拍檔陶傑成為黃金組合嘅原因就係因為鮑sir嗰句「唔係喎陶生」

40 回覆
30 Like 3 Dislike
鮑蛇係咁多個離港kol最近得貼唔離地果個
不嬲鮑sir係光明頂好緊要…其他人例如健吾通常都係附和19..但鮑sir同19係有啲火花..唔係成日直線19但係有啲爭論….

老實講如果係娛樂台有件下把係咁應聲蟲無所謂….但時事點都要有點討論爭辯…先會有啲營養
佢對住劉夢熊唔夠搶
健吾?拍埋陶傑到佢都只係陶傑嘅狗
講起19 佢宜家係台灣準備同燒山大戰汪精衛
好多離地KOL唔中意做功課又要搵香港水
佢成日唔知係咪諗嘢定等人接,無啦啦停咗
自己講自己嘢又係好笑,不過語調太沉唔好聽
其實其實其實其實

好多其實
鮑 sir 自己單拖節奏好差下,呢個應該係主因,個人覺得佢單拖果時應該減少長度…
係咪食神比谷德昭柴台
總覺得尋晚風雲谷開局19係有d單單打打鮑蛇
係有啲火 鮑之後都有一兩句係還擊
是其是,非其非,基本法保障香港市民,一國兩制、高度自治、港人治港、現有嘅資本主義生活方式五十年不變。不變形不走樣
為咗套戲扯火唔似陶生塘邊鶴嘅性格
鮑sir 以前係光明頂做19下靶位

有時配合下19扮反對唱雙簧

而家威啦,有自己channel 自由fds,真係反19啲point

19 吾係為套戲著火,係嬲條契弟養左咁多年反骨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞