hi淡友(1918)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
1. 隨時間更新既AM Prediction

開市估既state完全失敗 無低過MP
2. R/S still 21356 / 21250

3. PM開市估
H = 21609
L = 21274
44965P 21765 21626 21574 21528 21484 21440 21395 21351 21307 21263 21219 21176 21130 21080 20934

44965P 21824 21674 21554 21502 21398 21292 21242 21128 20989
又乜撚野216
隻藥既配方從來無變過, 只係個病人太有趣
食完就死撚左
一下屌穿ao
點解鬼妹又變返一版野, 明明之前好地地得2個數, CALL定PUT
因為發覺表達得太簡單, 柒得仲勁
216大爆升
因為錯到離哂譜,連那返咋沙既餘地都無
出返一版咪點都可以話自己岩
新手想問 07226/07552 應唔應該揸幾耐?
@Regen
你地仲針緊
不過炒即市止蝕擺邊先係最重要用日市波幅去炒但用週市波幅去做止蝕就閪多過like
李sir話有216
咩叫耐

其實係估最後呢張圖係點
呢家PM h = 21389 L = 21317

佢Show緊
Expected H 21368
Expected L 21275
MP 21244 O 21380
H睇 佢未離開Expected 21368
L睇 呢家係>expected L 21275
即是話佢呢家OHL都大過MP 歸類係111
而H既狀態係111 > Expected H 21368 如果佢升多過21368 咁會跳去21545
而L既狀態係111 >expected L 21275 姐係佢會係21275 + 上去 跌既次序係21458 - > 21366 -> 21275 但一開係21389 所以得21366 再落係21275
再落就會過MP 成條數會唔同

呢張係而家嘗試用開市已知去估最後既State 即是由每個時段一開就估定佢收市既樣
呢到估既最終State都係OHL 大過MP 條數唔會變
估Actual H > Expected H
估Actual L > Expected L 貼Expected
而睇21609既原因係 多數升市都會到Session 13既位置
我就諗緊可唔可以用已知去估定
44965P 21765 21626 21574 21528 21484 21440 21395 21351 21307 21263 21219 21176 21130 21080 20934
幾日?
molamola 今次真係
幾就冇咩所謂,多過一個月就瀨野,會蝕好明顯既fee
隻航天科技又開車
咪上左214/215囉
搵個有經驗既答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞