Centro 訂傢俬

9 回覆
1 Like 4 Dislike
有無ching用過centro?
屋企老大鍾意centro 某d design,外面師傅好老實講佢地無可能做到,所以有d 想試centro。

知道晚上有黑店分享,但都想請教大家有無經驗share 下。

謝謝大家
老實講,每一間傢俬舖都曾經俾人列為黑點

無折情況下5000一呎呀。話做夠12萬可以7折。貴過外面好多下
五金靚野來來去去都係Blum... 出面師傅唔係無,而係太貴唔會俾客,最貴係果啲櫃桶路軌, 除非客人自己指定要用
低價地區一間居屋好似先五千蚊(建呎)?乜家陣香港買傢俬咁貴咩
同你同一個諗法呀。但佢又真係咁多年都無死,所以諗緊係咪真係worth the money🫣
五金嘢就真係容易搞,有晒牌子名,畀得起錢嘅話叫自己師傅用嗰啲牌子就OK

但係木料真係搞唔掂,我最鍾意Centro嗰啲木料夠實淨,夠厚 (外框吋半厚,間隔就用一寸板),整出嚟有一種好高貴嘅感覺

叫佢幫我整個櫃可能五萬蚊,連卡佛就賣$250,000

其他師兄有冇用過邊幾間傢俬舖都係覺得好靚好,同埋超值,不妨大家交流吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞