[原來係處] 馮盈盈真係越黎越痴線

441 回覆
499 Like 50 Dislike
其實係咪得我覺得其中黑啲果條女幾正

agger

ig: sandytoooo

孖妹都正
波波最唔掂

有冇孖妹ig 留意左好耐

其實佢地係點樣俾人揀左入去拍

孖妹正麼?
落妝應該
MK

冇港姐氣質

不過宜家 D 港姐都係咁上下
條女到底憑乜做冠軍
靚又唔係特別靚 又無咩氣質
智慧又唔係高過人
唔通真係靠人際關係拉返黎
[Menstagirl] 你的營養補充劑 - Crystal Fung
https://www.youtube.com/watch?v=8Mc7rjVC3qc
呂慧儀個粉閪

依家陣人妻味好重
好撚柒 無氣質又mk
其實堆學生哥認真講野唔有趣
係好睇在三個主持爆肚
HK01 【後生仔傾吓偈】 馮盈盈做節目講有味笑話:我平時會斯文啲

無綫J2節目《#後生仔傾吓偈》開播以來一直話題多多,主要原因都是其中兩位主持麥明詩和馮盈盈(Crystal)的說話十分有話題性,而且節目請來的一班年輕人亦與她們兩個年輕相近,所以十分「傾得埋」。在昨晚那一集中,他們圍繞著讀好書 是否等於搵到錢這個話題,談及洗碗可能比大學生畢業後賺得幾多。Crystal在這個時候又發揮她大膽敢言的性格,大講有味笑話,例如「摔碟要用力啲摔喇」,身邊的人領悟到她的話中話而失聲大笑。另外在探討「0」的意義是又暗示性取向,說:「當0去接受1嘅時候呢,就會達至人最平衡狀態同埋有合體感受達至昇華,咁先係完美配合。」在場人士又一次爆笑。

有網民就大讚Crystal說話夠貼地,雖然有點意淫,究竟她私底下又是否這種性格呢?還是劇本已經寫上這些對白?在接受《香港01》訪問時她說:「我地節目無劇本嘅,最多都係有主題來圍繞討論,我平時講野其實無咁放嘅,會斯文啲,這只係為左節目效果,特意營造神經刀形象,見到有迴響我都好開心。」不過港姐形象一向是高貴大方,她和麥明詩說話貼地之餘又有點大膽,以港姐冠軍來說的確少有,會否怕被指影響港姐形象?Crystal表示:我覺得港姐形象隨時代變遷不一定只係優雅大方咁單一,可以有更多面,開拓光譜,貼地嘅形象對觀眾來說亦有新鮮感,可以令港姐感覺更親民親切。」的確她們兩個的形象已經比以前的港姐有所轉變,說話更多是平時普渡大眾的閒話家常。
HK01 【後生仔傾吓偈】 馮盈盈做節目講有味笑話:我平時會斯文啲

無綫J2節目《#後生仔傾吓偈》開播以來一直話題多多,主要原因都是其中兩位主持麥明詩和馮盈盈(Crystal)的說話十分有話題性,而且節目請來的一班年輕人亦與她們兩個年輕相近,所以十分「傾得埋」。在昨晚那一集中,他們圍繞著讀好書 是否等於搵到錢這個話題,談及洗碗可能比大學生畢業後賺得幾多。Crystal在這個時候又發揮她大膽敢言的性格,大講有味笑話,例如「摔碟要用力啲摔喇」,身邊的人領悟到她的話中話而失聲大笑。另外在探討「0」的意義是又暗示性取向,說:「當0去接受1嘅時候呢,就會達至人最平衡狀態同埋有合體感受達至昇華,咁先係完美配合。」在場人士又一次爆笑。

有網民就大讚Crystal說話夠貼地,雖然有點意淫,究竟她私底下又是否這種性格呢?還是劇本已經寫上這些對白?在接受《香港01》訪問時她說:「我地節目無劇本嘅,最多都係有主題來圍繞討論,我平時講野其實無咁放嘅,會斯文啲,這只係為左節目效果,特意營造神經刀形象,見到有迴響我都好開心。」不過港姐形象一向是高貴大方,她和麥明詩說話貼地之餘又有點大膽,以港姐冠軍來說的確少有,會否怕被指影響港姐形象?Crystal表示:我覺得港姐形象隨時代變遷不一定只係優雅大方咁單一,可以有更多面,開拓光譜,貼地嘅形象對觀眾來說亦有新鮮感,可以令港姐感覺更親民親切。」的確她們兩個的形象已經比以前的港姐有所轉變,說話更多是平時普渡大眾的閒話家常。

https://www.hk01.com/%E5%A8%9B%E6%A8%82/106662/-%E5%BE%8C%E7%94%9F%E4%BB%94%E5%82%BE%E5%90%93%E5%81%88-%E9%A6%AE%E7%9B%88%E7%9B%88%E5%81%9A%E7%AF%80%E7%9B%AE%E8%AC%9B%E6%9C%89%E5%91%B3%E7%AC%91%E8%A9%B1-%E6%88%91%E5%B9%B3%E6%99%82%E6%9C%83%E6%96%AF%E6%96%87%E5%95%B2
班男好撚MK
一睇就知溝死女個堆黎
佢一定有mon post

冇錯,出黎啦馮盈盈真身
好撚多人都知你有上連登

利申:有朋友做TVB,知你有上開

冇錯,出黎啦馮盈盈真身
好撚多人都知你有上連登

盈盈我係你fans啊

冇錯,出黎啦馮盈盈真身
好撚多人都知你有上連登

盈盈我係你fans啊

波波好撚正

好撚豬wor

講緊波波對波波好撚正呀
波波好撚正

好撚豬wor

講緊波波對波波好撚正呀

上帝可唔可以創造一個完美既女人
係連登批評唔到既

家燕媽媽
有冇人睇左做湯盈盈
波波好撚正

好撚豬wor

講緊波波對波波好撚正呀

要j佢對波我搵台妹唔好?
個樣真係j唔落
波波好撚正

好撚豬wor

講緊波波對波波好撚正呀

要j佢對波我搵台妹唔好?
個樣真係j唔落

我屌埋你個份
上帝可唔可以創造一個完美既女人
係連登批評唔到既

家燕媽媽

冇錯,出黎啦馮盈盈真身
好撚多人都知你有上連登

我有朋友都見佢有上
好似會特登睇佢既po
我愛你呀盈盈

佢應該係上黎恥笑班毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞