[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(18) 今天所流的淚水會成為傷痕的一部份,使我往後變得無所畏懼

1001 回覆
14 Like 10 Dislike
「SHOWチャンネル」2/25土曜夜9時!なにわ男子が潜入取材!ダイソーが何でも100円で売れる秘密とは▼行列の先に何があるんだSP!早朝から並ぶ苺大福▼剣翔関&翔猿関は食べ放題に挑戦!
https://m.youtube.com/watch?v=7NtIuk4LY90

https://twitter.com/wiz_shi/status/1626932172115562497?s=46&t=ir2lgFtOwuwFN5yy6iJmQQ
Daily Schedule
2023.02.19 (SUN) KST

21:00 呀葉fim log

21:00 行列のできる相談所

24:00 kirsh公開代言人 (忙採)
靚妹好似突然多咗job

咁咪好,人人都有job做
唔儲卡,對我無影響
係所有野都貴,淨係睇隻日專碟現貨既價錢就知,除咗單封價錢正帶,其他都要$160up/1
真係有啲驚到時world tour 啲飛會比人炒到幾高
有辣有唔辣啦。貴即係表示矜貴,大把人搶貨,有人氣有吸引力。
但同時,真係搶埋飛。而且hybe未必有中國場。
香港一開,大陸人落埋嚟搶飛,真係冇晒行。唔駛旨意睇。
我就睇吓時間,有冇飛,由英國飛美國,順便探吓朋友。冇得睇就唔飛。等下年。
咁快又有
佢地係日本其實拍左幾多野?
諗諗下個陣好似留左幾耐下,以家一路有節目出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞