一人一張富士山

148 回覆
28 Like 11 Dislike

好想再去

好想再去

好好天

上年年尾去富士山露營,帶唔到器材只可以用iPhone影幾張,不過部iPhone已經爛左攞唔返原圖。

富士山好多campsite,目測精進湖個景最靚。

可以再曝耐d 就正

已經用左nd1000
再耐就要疊相
同好記得果日趕住坐穿梭巴士,如果唔係miss車返新宿

巴打呢2張喺邊個位?

上面果張係乜乜美術館附近
下面果張係影完第一張之後,走果時行過見到有條橋(可以人行),即刻衝左落條橋下面影

巴打請講多少少!
好難揾

可以再曝耐d 就正

已經用左nd1000
再耐就要疊相

巴打呢2張喺邊個位?

下面果張係影完第一張之後,走果時行過見到有條橋(可以人行),即刻衝左落條橋下面影

巴打請講多少少!
好難揾

你係果度咩?

可以再曝耐d 就正

已經用左nd1000
再耐就要疊相

巴打呢2張喺邊個位?

巴打請講多少少!
好難揾

你係果度咩?

第一張應該係18號位, 第二張16號
好似係
係山上面影返落來

可以再曝耐d 就正

已經用左nd1000
再耐就要疊相

巴打呢2張喺邊個位?

巴打請講多少少!
好難揾

你係果度咩?

好似係

如果租單車踩係咪可以1.5日去哂咁多景點?

可以再曝耐d 就正

已經用左nd1000
再耐就要疊相

巴打呢2張喺邊個位?

巴打請講多少少!
好難揾

你係果度咩?

好似係

睇天氣, 踩得哂, 上次去34度, 你踩埋我果份

可以再曝耐d 就正

已經用左nd1000
再耐就要疊相

巴打呢2張喺邊個位?

巴打請講多少少!
好難揾

你係果度咩?

好似係

睇天氣, 踩得哂, 上次去34度, 你踩埋我果份

搭巴士去完一個景點又要等車好似好哂時間咁
早兩年join左go out magazine去camp

可以再曝耐d 就正

已經用左nd1000
再耐就要疊相

巴打呢2張喺邊個位?

巴打請講多少少!
好難揾

你係果度咩?

好似係

Thz bro
下個月去
早兩年join左go out magazine去camp

j 撚晒
Iphone劣影,舊雲仲要

個山頂蒸發緊

https://www.instagram.com/a.s________6.7/

影開相既朋友可以交流下

個山頂蒸發緊

原來係咁?個陣12月尾

可以再曝耐d 就正

已經用左nd1000
再耐就要疊相

巴打呢2張喺邊個位?

巴打請講多少少!
好難揾

你係果度咩?

好似係

Thz bro
下個月去

你應該睇到楓葉
其實最緊要自己觀察下,我本身都無諗過哩兩度影可能你會搵到更靚嘅位
屌你

有冇人試過向羽田機場望到富士山?上次二月去朝早落機等車無意中見到個富士山,仲要好清楚。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞