[A/I] 另一個伊甸 跨越時空的貓 [5] 嚟釣魚啦喂

221 回覆
2 Like 0 Dislike
雖然睇唔明日文但唔知點解覺得好玩

尋晚過完火山狗去左水都, 邊到有得睇漢化劇情

冇ga la
上網都好似唔見有人翻譯

隻藍精靈打完90lv好似仲有得打

仲有95..100..之後仲有幾多就唔清楚

100級又大隻左

100級又大隻左

不過呢隻比起90雀
算易打同好少血
打左3星期vh火山都未見火法本書
究竟係咪會跌
打左3星期vh火山都未見火法本書
究竟係咪會跌

個陣岩岩更新.第一日見好多人都打到火法書
仲以為好易出
想問隻game爆左主線, 仲有d咩其他野玩? 佢又冇降臨雙周素材關呢d系統, 會定期出外傳故事?

每個月會有1個外傳+1個邂逅(8月好似無邂逅.變左個新關)
依家釣魚都玩到唔得閒
想問隻game爆左主線, 仲有d咩其他野玩? 佢又冇降臨雙周素材關呢d系統, 會定期出外傳故事?

依家釣魚都玩到唔得閒

1.35版本寫左會加爆機後既元素
btw依家每日清晒副本卷都差唔多1個鍾

依家釣魚都玩到唔得閒

1.35版本寫左會加爆機後既元素
btw依家每日清晒副本卷都差唔多1個鍾

VH打龍宮.H打IDA.釣魚
遲下破產仲要打錢...
好唔得閒
暫時玩到水都仲唔係好明個故事up乜9

劇情靠D漢字其實大致都可以推理到
唔好淨係狂禁飛左去

唔好淨係狂禁飛左去

基本上去到爆機先知個故事講乜

唔好淨係狂禁飛左去

基本上去到爆機先知個故事講乜

我都係爆完機.睇番人地講大慨先知劇情
不過有D位大約估到講咩

終於有
終於儲到十連, 抽邊個pool好?

最新既限定池 十連
http://games.gaym.jp/iPhone/another-eden/wiki/?%E3%82%AF%E3%83%AC%E3%83%AB%E3%83%B4%E3%82%A9

喊出黎, 10抽得呢隻4星, 算唔算好

奶黎 用住先 單機GAME唔怕啦
儲夠再抽
http://games.gaym.jp/iPhone/another-eden/wiki/?%E3%82%AF%E3%83%AC%E3%83%AB%E3%83%B4%E3%82%A9

喊出黎, 10抽得呢隻4星, 算唔算好

奶黎 用住先 單機GAME唔怕啦
儲夠再抽

如果10連得1隻4星既話
重刷好過啦 博隻5星再追奶好過

終於有

你條TEAM 都好勁下WO

成2百幾天冥值

終於有

成2百幾天冥值

想問下天冥值有咩用????

終於有

成2百幾天冥值

想問下天冥值有咩用????

加角色基本能力 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞