有冇人記得索女獸醫學生張芊穗 芊芊?(6)

1001 回覆
424 Like 9 Dislike
只有1個負評 誰偷偷留下?
張小姐 是否很驚訝 講不出說話
沒錯我是說 以為無人記得?
原來芊穗有繼續上連登mon post留負皮
知道咗芊穗有mon post
我哋就有動力繼續嘟落去啦
你好
負評 1
芊芊真係好撚正
芊芊出現了

推到有人記得你
大家唔好推啦
大家唔好推啦

吾推吾推
DO
唔好再推啦屌

Pish
今次六寸肥仔唔幫手俾負皮嘅?
第一次睇,原來道歉係咁道法,大開眼界

句句劈頭話自己真心,等二句就要乸返咋沙,串過馬撚,認真唔認分佢叫面皮厚定面皮薄。

佢嘲諷嘅能力喺篇「道歉聲明」度表露無遺

有心道歉嘅講句「對唔住」、「sorry」簡簡單單咪好,懶強勢問人有咩可以做 想賠錢了事定嘟返劑無數呀

人地嫌妳唔夠高質喎,可以轆卡可以俾eps,就係唔收八達通

就咁睇文字已經知佢毫無悔意
考乜撚嘢試吖,睇死妳都係moon post專心唔到架喇。
真心說話用外語講顯得特別「真心」。
我諗妳屋企人教妳平時見到人時嘅禮貌,但估唔到到網上仲口賤過鄭中基

真誠呢樣嘢又無得教嘅,淨係睇妳啲精警回覆已經知妳內心有幾壓抑,喺現實世界一定戴哂重裝甲面具做人,有幾真可想而知。

妳話妳屋企人撐妳,妳同妳男朋友有幾恩愛咁... 一邊係無知,唔知道妳講過啲嘢有幾難聽;另一邊係條件局限,妳同佢都搵唔到條件更好嘅先被迫一齊。

講真妳係咁拎條仔拔尖/揸萬事達/6吋黎打飛機,都係講外在嘅嘢,如果有條友條件差唔多,但靚仔有型嘅妳係咪會好似換手袋咁換咗佢? 唔會。 因為咁好條件嘅根本唔會考慮妳,大把選擇。

調返轉妳條仔都係因為濕咗個頭無得選擇先同妳一齊。又做唔到playboy,又生得肥同醜,唯有做個好好男友...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞