[COYS -菠蘿咕嚕肉!] 熱刺球迷吹水區463

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
而家要文革 逐個逐個拎出嚟批鬥
唔知係咪干地執過 發現皇家唔識玩邊
佢防守冇問題 進攻唔走邊冇咁多出波比人感覺冇浪費波
所以近兩場大家就覺得好左
阿迷表示個冠軍你地有一半功勞 如果可以遲啲冠軍巡遊預埋你哋
咁早就搶口
2月阿狗崩盤 有經驗
做阿仙奴球迷有做阿仙奴迷嘅原則,阿仙奴迷by definition同有義務係要憎熱廁,冇可能喺任何一場比賽支持熱廁!呢度竟然有人話為咗爭冠上嘅優勢今晚要撐廁贏鏝?仲有啲撚屌挑我機,up乜鳩嘢「我撐阿仙奴唔係為憎某隊波」?唔撐熱廁呢一點你都做唔到嘅話,你唔好同人講你係阿仙奴球迷啦,丟撚晒我哋假呀!
最後拎唔拎到冠軍係阿仙奴自己表現嘅問題,洗撚熱廁幫我哋咩!我哋做球迷,係咪折墮到要向死敵乞好處呀?我哋做人,係咪折墮到要為一時利益而放棄尊嚴同原則?
3分係一場,冠軍係一屆,尊嚴係一世。你有選擇成世抬唔起頭做人嘅自由,但唔好影衰我哋所愛嘅球會囉。
[COYS-艾馬!艾馬!屌你老母!] 熱刺球迷吹水區427
https://lih.kg/3165552

D阿狗真係好撚柒煩
嬴輸都要入黎吠做乜撚野
你老母你Mark底咗落小氣簿?
一於向士砵亭報仇
同菠蘿解約
尊嚴係一世!

但你上個po唔滿意皇家正選
咁點?
好似好撚尷尬
下場唔反住
official 個個係賀寶
無頭髮了 唔好再整了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞