K-hiphop討論區(43) - 2023報復式周圍睇演唱會!!!!!!!!!!!!

957 回覆
2 Like 1 Dislike
我睇左大阪個場 首siren得我同隔離個㗎妹喊
開場個個韓仔佢oh yeah都無人ohyeah 好撚尷
可能東京好啲
Btw gray同live出黎啲架妹喊撚到癲
佢地都係睇樣的
笑死paul blanco個陣我後面都有個人嗌 我隔離個架妹唔識live 但佢係咁跟住我嗌dabin 幾q 不過啲人靜到搞到啲片全部得我把聲 屌
不過東京真係多勁多人 見識得有個架妹有睇大阪 佢影左個場係幾空下 vip好似企得個三四行人 東京啲妹好似個個都係去睇個noa
我記得個陣twitter東京vip飛已經賣左300張出去
但大阪三個價位加埋先300條友
我覺得大部分架妹都唔係好識Paul啲歌 但寧寧舍舍我左手面個架妹首首都識唱
但右手面個架妹佢話幾條友都唔識 唔知佢係邊到拎張飛返黎
我原本以為東京可能聽khh既人多啲所以賣多啲飛出去 原來佢地都係為左個日本仔先睇
咁放心月尾買埋睇hanyohan同layone張飛
我冇留意個陣賣左幾多張 我係個架妹frd幫我搵人收左張vip 仲要原價收到張頭十號 paul一出場都幾多人嗌不過
我隔離左右真係個個睇個日本仔的 揸曬手燈咁 但佢地睇個陣都係好冷靜 cls
我純粹見到有人出飛個no.係300幾
佢地連叫encore都唔係太積極
雖然係咁屌日本妹無反應但場live都幾正 我完全無諗過佢兩個會同台
[2023 SILLA HIPHOP FESTIVAL]
· 2023. 08. 05(SAT)
1st line up
- GongGongGoo009
- MIGHTY LINX
· RB NINE (구본겸)
· Ambid Jack
· ARON
· Choisul
· h3hyeon
· Touch the Sky
beenzino新專出了 18首歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞