[唔買人點踢] 皇家馬德里球迷吹水區 (332)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
🏥Benz Courtois Vazquez Mendy Militao Hazard
世冠冇埋不是夢
廢到咁,可以幫利狗起機了
仲諗住今年印金章 睇黎係諗多左
皇馬對上一個轉會有即戰力既攻擊球員係邊個

BTW BALE 打GOLF 又幾勁
等陣贏咗世冠 佩狗就會表示又拎到冠軍 使乜閪買人呀? 夠踢啦
南美左腳球王
第一季已經拎西甲最佳中場
巴謙
算幫咗蘇哥一排
連白人都好似幾季無買
雞胸
中鋒問題由十冠個期差唔多10尻幾年前講到今時今日都仲講緊
Kvaratskhelia
Bellingham
Gvardiol
Vlahovic
Hakimi
五大訴求 缺一不可
依5個買到是但一個都當你贏
kxxxxxxxx + oshimen有加乘
卡華拉舒希利亞係時候試下夾包皮了
mbappe + oshimen + kxxxxxxx
No right back will be signed in summer
🚨🎖| Real Madrid see the Premier League as Bellingham's most likely destination at the moment.
@TheAthleticFC
🚨🎖| Liverpool and Manchester City are pushing hard for Bellingham, and Real Madrid are becoming resigned to the fact that the financial muscle of the Premier League is almost unbeatable.
@TheAthleticFC
佩狗退休啦冇個球星簽到
人地疤狗財困都下下搶人地D當打球員
死佩狗儲左咁多年錢都唔夠人搶
好心退休啦
咩暫忘呀
直接忘撚左佢算啦
上年好彩攞個歐聯上面就以為夠人
乜都唔買
Dnlm佩狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞