HKCC 2022-2023 討論區[2] 光復香港時代革命HKCC悔終身HKUSPACE更稱心

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
就係手動add drop冇位0 vacancy啊救命
哭咗
indicated subject preference以我yr1有限度嘅理解係 電腦幫你自動每日五點嘅時候睇下嗰科有無vacancy有嘅就幫你fill入去無就收隊 所以手動無 除非五點前有人轉走 所以你手動同自動都無得比你add drop而且呢個操作有機會難中過六合彩 所以你都係手動算啦下次 總之你無填到all or nothing機率一定大過有填all or nothing
冇填到all or nothing
算啦已放棄

去sit堂好過聽兩次當溫書
Fm lm
點解依家靜咗咁多 三腳山羊去咗邊
去咗搞gay
FM LM🥺🥺
終於add 到230
推 make cc post great again
恭喜你
我都想要
有冇人讀過commercial banking in hk
應該冇咩人讀?
Google完 好少comments
有冇人讀緊2024?
我嬲得滯一拳打爆咗
驚已報
唔好意思睇唔到塊玻璃一嘢撞咗落去
Regan Lam N宗罪
1. 上堂瘋狂超時 但其實都係照稿讀
2. group project 標準日日變 個頭要嘅嘢去到present嗰日就會話唔要
3. 唔處理freerider嘅問題 同佢提出咗 佢會叫你自己執生
4. 你付出嘅所有努力只會換嚟B-,甚至係個C

加咗少少嘢

Regan Lam N宗罪
1. 上堂瘋狂超時 但其實都係照稿讀
(佢差唔多堂堂都會請嘉賓分享 導致到唔夠時間上堂 啲note全部好快讀一次就算)

2. group project 標準日日變 個頭要嘅嘢去到present嗰日就會話唔要
(Consult問佢方向有冇錯 佢冇出聲 最後present完收返feedback先話方向錯咗)

3. Consult不停同你耍太極
(問佢嘢 佢淨係會問其他組員覺得點/試過問佢問題 佢戴晒頭盔話唔肯定 話過幾日再覆我哋 最後又係問我哋覺得點)

4. 唔處理freerider嘅問題 同佢提出咗 佢會叫你自己執生

5. 你付出嘅所有努力只會換嚟B-,甚至係個C
Ching 非常中肯 讀左13個week真係唔知佢想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞