口罩令取消後 韓國人還是自覺帶上口罩 日本也不例外

308 回覆
91 Like 33 Dislike
係要時間慢慢習慣
多左人唔戴既其他人自然都會慢慢跟
傻閪中學畢業未? 疫情前不嬲好多日本仔女都帶開口罩
做開奴隸食開屎改唔到 明嘅
可能啱啱整完容未消腫
咪撚出街啦咁撚驚抗疫抗到你壞撚左腦,柒沽碌
返入你老母個肚最安全呀
拍片都戴口罩
應該會廢除埋蒙面法,反正我地200萬人都走哂
仲留黎做咩?捉藍屍?
唔明點解要兩極化,香港垃圾空氣人口密度又高有口罩唔會病係好合理,有人身體差一病就好大獲,有人純粹習慣咗唔覺得係障礙,亦有人覺得好麻煩呼吸唔通順,講到尾都係個人選擇唔知有咩好嘈,所以話香港部分人其實本質同共產黨無異,唔啱聽就係對方錯。
其實市民普遍做多咗好多清潔消毒,雙方都戴口罩,少咗出街,少咗外遊,少咗遊客,幾個因數搞到少病。
好多日本都係戴防花粉口罩only
屌死日本仔成班防疫撚罷去日本啦屌
日日帶狗罩搞到塊面痕到仆街,遲吓去日本都唔撚帶算
歸根究底係你啲奴隸思想
呢幾舞慣咗俾主人屌屎忽一時間唔屌你
你就懷疑「乜可以咁架咩?我唔係日日都要俾主人屌先岩架咩?」
於是重獲自由都要返去俾主人屌下先心安理得
搭車有口罩令 其他冇
垃圾廢物冇撚用既狗奴才
恭喜香港口罩文化成功打入東亞市場
你估個個都好似你住你條傻閪咁唔識進步,到今時今日都仲驚依個on9病?
我唔信有人普通感冒入風都要睇醫生囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞