踢到哭出來 日本女足國家隊 遭男高中生0:12血洗,教練哭泣

182 回覆
363 Like 23 Dislike
WA
19-20女大學生
係,wnba冠軍應該係ncaa面前都係小菜兩碟
高中生正直要放電既年紀....
大佬...點同佢地鬥跑
突登約強過自己既隊嚟訓練
d 人又鳩吹,東亞運男足邊個贏呀,高中贏職業?
無錯
日本最強生物就係高中生,包括女高中生
又亂咁spin最憎你呢啲一唔識講就亂混淆視線
有人講過女人智力低?大把女人做緊高層
而家只係講緊女運動員要求同工同酬,其他行業你講乜撚唔識中文
除咗某啲強體力勞動藍領工之外,咁運動員唔洗體力

入到大學女人多啲明顯係升中派位唔分隊問題,你幾時企出黎去幫男仔爭取
如果承認男女有別,我認為要承認埋DSE制度對男性唔公平,你拎Dse 來講,就會令人質疑點解體能就要分男女,學術就唔分,然後知識工種都唔分?

要知道係教育界到今時今日,都仲爭議緊男女同隊會唔會係逆向歧視。(事實數據都好明顯,但當年判左就判左)

利伸,支持全部野平等,最好由一出世開始,全部野各自預留40%比男人同女人,只有20%係拎出來爭既,咁就公平

Btw,難得有次覺得你係可以正常討論
射箭拉弓都要力啦
又唔係鬥大力,睇下準唔準姐
痴L線, 大家出全力比賽比你講到欺壓

咁以後唔好搞奧運啦, 如果唔係又變 實力勁既欺壓實力弱既

完成唔同概念既野你拎強姦黎類比 你都on99
淨係速度都唔同啦
女足啲波慢到仆街,啲龍門大多數係猜輸比人迫去守龍咁
真係差咁遠?咁香港既大學隊都有機會贏日本女子國家隊?
琴日先睇到新聞話威爾斯足總推動男女足同工同酬
踢波唔係跑田徑
係技術智慧競技

男性係依方面係全方位輾壓女性

根本男女身體結構同腦部發展既方向係有差異
唔通男人又同女人鬥柔軟度咩
因為運動競技
都係數學物理
百幾兩百名其實都喺top tier
唔夠打正常
條女黑人贏得太多先弱智覺得有機會

跟返個比例細威打美國高中生
都可能輸
做愛

鬥邊個高潮多
女人贏硬
其實有無留意成功企業家,科學家…就連廚師都男人多
桌球比賽其實係冇分男女
只係專登再搞多個女子賽畀多啲機會女人
唔係男女平等咩? D 女櫂去晒邊?
有J 已經跑快兩秒啦
男果班應該切左先同女比賽
或者女戴番條假 J 先同男踢
咁先公平丫嘛
力量會有影響
拉弓都要用力
要定力夠, 係需要一定既肌力要求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞