[zoom jai ar kane c+g] 特賣城被拆骨勝利球迷討論區 357

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
想買mitoma
高普呢條垃圾
不嬲都係買跑狗同體能狗
呢隊波唔會講技術
夠快夠高夠大隻夠跑就落場
扮熱血我都明但利真係無技術

你唔隔幾年一次換11個人比高普
佢就唔會keep到
好似法賓奴大回塘
神軒一路都跌緊 佢同Thiago都過咗30
同埋猁中場其實都要大換血
維拉球王勁過3k分1000000000倍
換返3個跑狗
都要前邊2翼買返2隻有技術跑狗

Diaz中左
但沙拿用盡左要換
個撚屌好彩買中vvd 先有歐聯咋嘛
幫高普踢波好慘
人工又唔係多
但一定30歲就開始回塘
用盡你120%力去跑
有杯都話
無杯仲慘好似多仔後期果班

30歲打後就r唔到長約
Nunez Gakpo擺明買錯
明明之前買Salah Mane Jota Diaz眼光都好
高普個打法最啱中場要三隻後生搶得嘅工兵
前面一個False9 搭兩隻有技術爆得入到波嘅翼
Skip中場打法 靠埋對閘去攻
撚有咁多有技術既翼咩
利狗中場咁多年都係無技術靠跑
俾高普用到提早老左都唔換
沙拿續咗約之後收曬皮
諗起果陣係羅馬
迪斯高笑尻佢廢
點知黎到咁撚勁
佢好彩遇到岩佢既打法
Pep Guardiola on new fullback to replace Cancelo: "We talk, but took three minutes. I said, 'Do you have something?' Txiki said no. I said, 'Wait'. That's it". 🔵 #MCFC

"I prefer a few months until the end of the season we can do it without crazy money. In the summer, we see". [ Fabrizio Romano ]
臭痢狗
找卡數cls
no goal
你古代人 唔怪你
佢係羅馬果陣把握力勁廢
diu 以為講緊1分鐘果球
成班黑鬼手長腳長 無限氣 中場絞肉機咁
Arsenal still have these fixtures:

- Man City (H)
- Liverpool (A)
- Man City (A)
- Chelsea (H)
- Newcastle (A)
- Brighton (H)
買到3000分鏝po會唔會多啲人
冇左皇馬照 就比人紅
Arsenal still have these fixtures:

- Man City (H) w
- Liverpool (A) w
- Man City (A) w
- Chelsea (H) w
- Newcastle (A) w
- Brighton (H) w
鈕d波幾正
勁快
許軼係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞