紅館show級數世紀婚宴 搵張敬軒曾比特上台演唱 新娘富貴背景曝光

113 回覆
13 Like 305 Dislike

究竟邊位結婚可以請得郁咁多星又咁大手筆?呢對新人係Wendy同Raymond,新娘子係帶貨直播主持,不時請藝人參與,同圈中人關係唔錯,司儀之一嘅莊鍶敏就經常現身直播。

原文:https://hk.news.yahoo.com/%E7%B4%85%E9%A4%A8show%E7%B4%9A%E6%95%B8%E4%B8%96%E7%B4%80%E5%A9%9A%E5%AE%B4-%E6%90%B5%E5%BC%B5%E6%95%AC%E8%BB%92%E6%9B%BE%E6%AF%94%E7%89%B9%E4%B8%8A%E5%8F%B0%E6%BC%94%E5%94%B1-%E6%96%B0%E5%A8%98%E5%AF%8C%E8%B2%B4%E8%83%8C%E6%99%AF%E6%9B%9D%E5%85%89-051028680.html?feature.socialseeding=social
點解唔請樂壇雙驕
俾得起錢點解要請莊思敏
原來個對係新人,我仲以為係老爺奶奶
笑撚死
再次證明連登真係小眾
曾比特老師真係有市場
我都以為係老爺奶奶,但之後嗰張見到啲金器先知係新娘本人
個新娘子好豐滿下
最後張相邊個?
Friend黎
點解張張相個兩個主持都要痴埋去影
見過佢開live, IG有200幾人睇, 微博就有30000幾人睇
曾老師喺內地勁多粉絲66666
大灣區哥哥
家底人脈一定好好
又係個曾咩比特
點解無mirror collar
又話好高人氣既
so what? 叱咤咪又係無獎
睇完都唔知有乜富貴背景
金曲獎有冇獎
金曲獎咩黎架?
今年仲有無
上年既
新郎係上市公司CEO
新娘係二奶黎

知情人士上
肯定藍到黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞