入黎放低ctrl+v

59 回覆
2 Like 1 Dislike
²³³³³³³  6666666666   厉害了23333  ²³³³³³³³³³³  2333  666666    ²³³ 666  太牛了!!  ²³³³³³³  6666666  厉害了23333  ²³³³³³³³³³³  2333  6666    66666  ²³³³³³³  6666666
你一世人,可以遺憾幾多次?
想寫本書,得閒先開始寫啦;想進修,趕埋個project先啦;想減肥,聽日先開始做運動啦;都撐本土派佢地架,大局為重,下一屆先投畀佢啦!
聽日、下次、下屆,你為自己累積左幾個遺憾?
你嘅人生,到底係為左累積成就而活?定係為左累積遺憾而活?
當人生走到盡頭,你想你嘅人生走馬燈,係細數做過嘅事?定係細數自己未做嘅事?
如果今屆立法會選舉,係最後一屆,十年後人地問你當時做緊乜,你想點答?

四年前你錯過一次,上次補選你又再錯過,你仲想錯過幾多次?你仲有幾多次機會?

今次選舉,可能已經係最後一次!
想做就做,票投10號!黃洋達!
立法會九龍東地區直選,熱血公民10號黃洋達!

黃洋達籌募選舉經費戶口,(東亞銀行Wong Yeung Tat)戶口號碼: 015-147-10-402911-6
TTAD 課程
財大氣粗
music
搞咗幾日,終於搞番好粉俠傳 STARIDOL 格劍DLC官網D死圖
https://lih.kg/3279973
Toyota Mirai
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞