點解連登仔咁雙重標準?Shirley沈殷怡藍到發黑 你地當冇事日j夜j?

262 回覆
684 Like 150 Dislike
瘦到皮包骨
條八婆仲要同佢老豆好撚親密添
2019大把人同藍老豆老母反面啦
更加莫講話個老豆係共產黨殺人機器既一部分?
咁都仲可以ff唔關個女事,個女未必藍
巴打J吓圖啫,又唔係過人世要門當戶對咩
造謠生事你第一,你似中共多啲
事實就係明知自己老豆係共產黨殺人機器都照樣父慈女孝 勁撚sweet影相
咁撚樣都黃 你咪慢撚慢ff
咩佢老豆殺人機器?人地老豆拒入現政府幫緊李宇軒,根本林生哩單係林生做二五仔,你唔明就唔好係到造謠生事!好多嘢都唔係表面睇到嘅,法律係你定嘅?你係法官?你知咩?父慈女孝天經地義,唔通你老豆做左咩對唔住你嘅嘢你就決交?你都幾毒下幾絕情,腦壞左。
再多講句,佢老豆係做爲反腐敗專家俾咁多大陸大學請嘅,網上隨時check到佢老豆嘅反腐講座,都盡力同大陸學法嘅學生講解香港法律要佢地尊重香港法律,佢老豆都係聯合國嘅反貪專家,劍橋大學以前每年一度嘅反貪學術會議必請佢老豆,英國高校一樣尊重佢老豆,你唔好人雲亦雲出來柒。
Viu 喺紅底
教精你呀傻閪
Hello 沈殷怡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞