Cigarettes After Sex七月來港開concert

513 回覆
208 Like 37 Dislike
被你見到?
成班7仔買酒起度隊
係咪規舉黎?
cap 帽巴?
唔係 毒撚一條
Crush
You’re the Only Good Thing In My Life
Nothing’s Gonna Hurt You Baby
John Wayne
Pistol
Affection
Cry
Falling In Love
Sweet
Sunsetz
K.
Heavenly
Apocalypse
Opera House
Dreaming of you

有漏/錯講聲

以為唱埋apocalypse壓軸就完
點知佢哋走返出嚟唱opera house嗰吓超開心,一開始就希望佢哋會唱但心入面預咗冇
重有好多首都想聽
好多謝臨時放飛畀我個靚女絲打
Apocalypse聽到幾high
今日個場有啲人喺度鳩嗌 都幾撚煩吓 睇show都盡量保持翻應有嘅禮儀吖
Btw 佢哋唱完apocalypse,聽到有個女仔話"吓,K.都未唱"我心入面吓咗出嚟,人哋明明頭先話the next song is called Kristen. 即係佢根本唔知K. For Kristen,就連邊首係K.都分唔到。
雖然唔係話真係要成日聽、真係fans先去得,但CAS真係唔多嚟香港,對上都成5、6年前,與其係for fun去唔去都得,不如留張飛畀fans好過啦。
見有個人喺門口問人重有冇飛放都幾慘
呢啲真係過份咗啲
勁撚多mk妹
mk妹聽唔聽得明㗎
本身琴晚企正中偏後,之後睇到一半轉左企側邊,原來仲好feel
唔洗聽得明
開場前成堆7仔買酒隊
又鳩叫,CAS 個feel 係chill
完全唔啱個vibe
當自己落咗老蘭
咁真係柒咗少少,講真唔識就靜啲唔好衝出嚟柒
老老豆豆我都唔係首首識,好幾首都分唔到邊首打邊首,但至少尊重返個show,靜靜哋聽,享受個vibe就得
飲酒都算 9叫真係好無品
真係好正 九展個音響比我想像中好
好多abc feel鬼妹仔
尋晚入場等開騷
有兩位大陸妹都係會等等下就茂地
好撚多mk
呢啲 fuck boi band 多 mk 先正路
聽到mk妹呢啲說話真心反白眼
想顯示出自己有聽 但反而柒咗
點解係fuck boi band
大家聞唔聞到大麻味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞