[點算好]長途巴士痾屎搞到成架巴士都係屎味

203 回覆
1440 Like 70 Dislike
屎post冇屎
叫咩屎post
扮支那狗就得
你邊度返邊度先?
我有陣時喺西南部出倫敦
架車多數都會停Bristol耐啲當休息站
how to cover their noise?
冇圖學咩人開post
個個故正
on9屎post冇屎睇
通常長途車我會帶定正露丸或者止痾藥
至少令到自己落車再去
以為內文係呢個
屎那人
做咩唔拎定個發泡膠盒,痾完一野車出去就得,不過要車出啲唔好整到車窗揩晒啲屎就得
點解你唔開窗柯屎?
中五同班會然出黎網聚,去睇波, 係Manchester 坐大巴去一個叫體育台ge地方,

搭上駕大巴之後, 吾知食過d乜and 飲左好多水, 忽然間又急屎又肚餓, 而且駕大巴無toilet, 我同我老豆講好急尿(吾敢講急屎), 佢就望住我冒號P咁撚樣話:大巴會停係飲食台果D比d乘客落車去食屎ga, 你忍下啦

. then 我死忍爛忍, 忍到個飲食台. 但係, 個司機話:米食拉, 我又同我老豆剩係講肚餓, 所以我去到個廁所only 食屎, 我食屎ge時候, 屁股高得制, 屎忽Bit左d曲線出黎, 呢個時候, 隔離個FD忍唔住禁住我, 無辦法, 唯有推開個痴線佬上住車sin。

上到車, 我身上已經發出陣陣印仔味, 我啊妹就問我, 你是咪筷子師啊, 我死頂話再嘈入撚埋你。不過呢個時候我已經肚餓到就黎爆, 同埋成口都係C. 車開左一陣, 我唯有認我想食屎, 仲好急屎填. 我啊妹呢個時候笑到hihi, 我老豆都忍吾住笑出黎, 不過我都無理佢地, 叫佢地幫我諗辦法因為我真係餓得很, 我老豆於是就拎出一支獅王適齒美牙刷出黎, 叫我刷埋牙先好食晏, 我急得好緊要, 無辦法唯有頂硬上,

好采, 我刷ge時候, d其他人都訓曬覺, 不過有d人訓ge時候, 面上都帶有猙獰ge表情, 因為支牙刷好臭.

刷完之後, 我就連埋個老豆dump落窗外. 可能我唔係咁孝順, 老豆飛出去ge時候, d鼻屎飛曬出黎, 痴落車較後面ge窗上面.

我班FD,啊妹見到笑到仆街, 我叫佢地吾好比人知道係我做出黎, 好采d人訓著曬. 但係d人訓醒之後, 見到個窗痴曬d屎, 就個個o曬嘴, 有d人用廣東話: ching個金礦好似唔錯咁Wo? 可摸以採多少少?我當時魚到爆, 驚比老豆屌能死, 我班FD啊妹就恥笑我直到落車開波, 話比曬所有球迷知, d球員直到依加仲係度講返件事...
扮日本人
唔好影衰香港人
7出世界
睇到只為話d人靜晒聽你爆石
好鍾意睇拉屎po
唔差在放埋屁
自己揸車啦
瀨屎姐 無屎啦
Who let the shit out?
屎圖呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞