免TU借錢可唔可信

22 回覆
1 Like 18 Dislike
是咁的,近排買左樓,做緊按揭,啱出左offer,本身有條P loan數係身13萬,銀行要求我清左先批到,手頭現金差5萬左右,屋企人冇辦法幫到手
本人TU B,有穩定入息,有咩辦法借到錢但唔會有TU record ,驚影響個按揭批核
極度建議問朋友借

如果吾係你去D上TE既財仔就真係被人鋸到成頸血
朋友仲窮過我,同埋唔係太多朋友
TE try Grantit
唔睇TU 唔知借唔借到5皮 TE好似一般做得幾皮
去一轉澳門
p loan唔係分期還緊咩,每月還款好多?
5萬都無
預到咁文水
要做按揭一定唔好借一線財 銀行見到財仔數會高息或唔批
同埋你月入幾多 如果都高可以試下匯駿或樓上講既Grantit 呢兩間都係唔睇tu
Grantit 上tu 的

有免tu 免手續費(少量) 大部分免tu都會收手續費
唔上
你個名
咁可能我記錯 佢有另一間公司睇客tu 我見啲客喺呢間最多都係1,2雞
佢autopay 你戶口 銀行會睇到

利申 曾經做呢行幾年
你唔叫銀行幫手清埋?
你開多條loan 咪重麻煩
銀行有冇撩你信用卡果啲現有信用額免審批低息分期? 你可以睇下好似唔會拎TU嚟睇 唔太sure 你可以問吓銀行啲人
但TU果額都會郁
自己, 屋企人, 朋友, 加埋都夾唔到五萬, 買乜野樓...
加下息都收皮

呢位清講得好岩 樓主咁手緊得唔得架 加息只係時間上既問題
TE財利息好高,第一次借好難批高額,唔建議
唔俾得屋企人知同埋本身係夠,但一開始唔知銀行現金回贈要自己貼住先,呢度都成十萬,之後突然要找條ploan 13萬,自己得8萬左右所以budget上差左5萬
我啱啱用信用卡果啲,免手續費,有50幾日免息期,轉數快轉左5萬,諗住下個月還清,希望唔會影響
一按冇得咁做
係一直都無得咁做?
早幾年唔係銀行會批多啲清晒你出面既數
等你淨係差佢地銀行錢
然後間銀行唔俾你再有任何P loan
如果唔係會call loan既咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞