JK sir:紅磡索螺絲一次輸幾百萬 6 年投資一鋪清袋【高手都試過行屍走肉】全職投資者變財經 KOL

11 回覆
0 Like 11 Dislike
https://youtu.be/6JBuU90XV3A

大家之前有無投票過牛牛搞既投資達人爭霸戰呢 ? 多得大家支持,小弟有幸今次係比賽嬴左!不過其實入面有一位我非常欣賞既投資達人,一直都同我鬥得難分難解!佢就係紅磡索螺絲 ------ 索索喇!

今次專誠邀請索索上黎,同大家分享一下,佢既投資心路歷程,同埋佢係點樣從一鋪清袋到慢慢走出自己既投資路!
又搵打手貼utube片上黎呃View

浪費世人時間!
你真可笑,咁浪費時間又好似食屎狗咁第一個撲入嚟,

咪嘥時間,block 啦你老味閪,入嚟呢啲廢post 做乜鳩
真係on撚9,e家搞到我浪費咗時間回條7頭
又搵打手貼utube片上黎呃View

浪費世人時間!
你真可笑,咁浪費時間又好似食屎狗咁第一個撲入嚟,

咪嘥時間,block 啦你老味閪,入嚟呢啲廢post 做乜鳩

就係要警惕愚昧既連登仔。

唔好係又Click入去唔係又Click入去,

燃燒自己時間又畀錢人賺咁傻豬。
正on9,都費事浪費時間回你條7頭,過主啦
前排FB洗板式賣廣告
又係咩開班俾個number你
2023年 仲有咁多水魚咩??
你見樓主密密出呢類垃圾 Post就知

PR最叻就做打手。
你係JK爸爸?男人老狗拋頭露面呃飲呃食
佢08年輸得好得意,明明高位走咗,雷曼爆煲諗住沽個市,孖展買黃金遇上流動性緊拙,爆咗倉

認真post好似都有人話衰退要買黃金?我睇唔透,總之小心啦🙏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞