$4000坐廉航去日本係咪好不智

358 回覆
49 Like 662 Dislike
飛機餐都無, 又得8kg hand carry
關乜事,邊個地方窮都係原罪
咁耐, 用撚哂啦消費卷
個行李唔係得8kg hand carry?
其實睇有冇揀啱行同夠面皮厚未夠料都轉工
包有錢
屌check一check真係平啲
但已經買咗3月頭uo
我5日酒店+機票先$4xxx
早排飛到歐洲都係9千幾
個勢好快又再派
到時又chur高 CX UO機票價格
不要再說了
早排 1月1
CX HKG>NRT $4xxx
+
JAL HND>CTS $19xx (J-class)
串到
covid咗兩年都要慳嗰少少錢 學樓上話話齋行日本城算啦
再派?
香港4萬以上月薪2成勞動人口 姐係六十萬人 仲未計連登仔最鍾意計用現金出糧同屋企幾層樓收租返麥當勞為興趣嘅富二代
買晒D機票輕輕鬆鬆

https://businessdigest.io/%E8%A1%8C%E6%A5%AD%E6%95%B8%E6%93%9A/%E6%95%B8%E6%93%9A%E7%9C%8B%E7%B6%93%E6%BF%9F-2022%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%9C%80%E6%96%B0%E6%94%B6%E5%85%A5%E6%95%B8%E6%93%9A-%E5%B0%B1%E6%A5%AD%E4%B8%AD%E4%BD%8D%E6%95%B8-2%E8%90%AC%E5%85%83
以前UO來回日本兩個人2000蚊有找
講真你搭嗰幾個鐘用到佢D咩服務
去日本航班時間係第一
ANA個啲晚去機真係不了
無計架啦

就算當年無疫情 復活節+櫻花季一定係貴

只不過宜家係再貴d

想平就一定係揀閒日 + 淡季

同埋飛機去日本都係3個半至四個鐘

聽下歌 打下機容咩易過

想彌補返坐飛機既損失咪揀間好d既酒店住囉
4000來回定點?
問得都知你係度縮死窮撚
想睇咪俾貴少少去囉
問你老味咩
食多兩次新地拉返均唔貴啦
咁你咪唔好搭
旺季你仲想佢俾咩價你
願者上釣姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞