有d咩電子產品係好值得買?

341 回覆
8 Like 96 Dislike
ipad當擴音器?
有閒錢 屋企有位就玩音響
有閒錢 屋企無位就玩入耳式 or 耳牛
無錢長期投資就唔好搞咁多嘢
AirPods Pro
個通透模式 真係好好用
我估情況類似人工呼吸點解要按額提頦一樣,就係要固定個頭暢通氣道,當瞓教個陣個枕頭就係幫你固定個頭令你可以呼吸暢通

慎入支那01:
https://www.hk01.com/%E7%B6%B2%E8%B3%BC%E6%94%BB%E7%95%A5/605402/%E5%A4%B1%E7%9C%A0-%E7%9E%93%E5%BE%97%E5%B7%AE%E7%9A%86%E5%9B%A0%E7%94%A8%E9%8C%AF%E6%9E%95%E9%A0%AD-%E8%A7%A3%E6%A7%8B%E6%97%A5%E6%9C%AC%E6%A9%9F%E8%83%BD%E6%9E%95%E9%A0%AD-%E5%8F%AF%E6%B2%BB%E5%A4%B1%E7%9C%A0-%E6%B8%9B%E9%BC%BB%E9%BC%BE
廢鳩01又炒文
用媒氣的
epub會好啲
真定假
AW 要每日叉
我戴gamin 一個禮拜一次 叉兩粒鐘到
sony wh-1000xm3 或者 bose qc 35ii
有用apple watch之後冇再拎過隻rolex出黎
睇下邊隻, AW ULTRA 可以3-4日先差
除咗ultra 外全部得18個鐘頭電,佢嘅解決方法居然係快叉,唔俾大電 咁快叉梗係又上一個檔次啦
xm4啦,都係貴xm3幾十蚊
紫米尿袋
冇人講浴室寶?
淥杯麵一流
有冇智能電動飛機杯/ Vibrator 介紹?春春欲動想買
整個Smart home囉
全屋sync晒好多野都要換過新既
連埋lighting
又俾01炒咗橋
我都係
已經無再戴過其他錶,頂多放假換吓錶帶,返工換返鋼嗰隻
屋企有乾衣機同埋有乾衣功能既抽濕機,
不過老婆都係中意晾出窗,
話俾陽光曬下啲衫同俾自然風吹走啲味會好啲。

的確晾出窗啲恤衫同褲係比用乾衣機乾既直啲無咁皺
想問下唔帶手機
想聽歌 如果得隻錶係身 一定要訂串流音樂?
可唔可以自己入歌? or rthk電台apps?

同埋隻手錶點連上網?要插電話卡?
點樣用kindle睇免費書/漫畫?
要用佢嘅Apple music
上網 屋企連wifi 會同步返手機嘅資料庫
thx
上網屋企連wifi?咁出左街手錶點上網?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞