有冇人憎鄭四眼多過黃洋達

22 回覆
14 Like 1 Dislike
呢條友抽水力強,不學無術
依家走去
依家走去同馮敬恩搏fd
一個騙財一個騙色
kk一定係
想叫billy 學整麵包?
你估好似四眼你咁廢咩
想叫billy 學整麵包?
你估好似四眼你咁廢咩

人地Billy大撚把ngo爭著請,點似得撚滿同柏揚咁書都唔讀得幾多本
佢地班人一時話人偽港獨,一時話人港大朋黨,一時話人波皮黨,最早期清算果時黃洋達仲親自招呼過佢,依家副主席仲去聽審?
佢地班人一時話人偽港獨,一時話人港大朋黨,一時話人波皮黨,最早期清算果時黃洋達仲親自招呼過佢,依家副主席仲去聽審?

"...但問題係,我喺公眾場合嚟講我唔可以,我要同佢哋扮friend,我要喺我嘅立場上係要顯示得到,畀其他人知道我哋係幫緊佢,因為大眾白癡吖嘛,佢哋以為我哋係本土派呀。"

依招依家唔多work喎
全部同級,西人
Why not both?
但四眼係扮嘢過黃洋達嘅
黃洋達起碼唔會同人懶friend,係反咗面就反咗

唔係啦,個個都知鳩達反教主骨,但鳩達仲扮曬野話自己仲尊重教主
Why not both?
但四眼係扮嘢過黃洋達嘅
黃洋達起碼唔會同人懶friend,係反咗面就反咗

唔係啦,個個都知鳩達反教主骨,但鳩達仲扮曬野話自己仲尊重教主

打和唔洗爭啦, 一樣咁撚乞人憎呀
聽聞四眼之前同billy食飯,佢唔比錢
聽聞四眼之前同billy食飯,佢唔比錢

好難比較

扮friend呢個蟎仔係衰啲
但係鳩達本身個格又好乞鳩人憎 同埋佢都扮唔識葉偉健
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞