呢條懵撚娶左個大陸妹黎香港 幫佢還債50萬

377 回覆
48 Like 212 Dislike
食開屎?????
感覺似40
老爺奶奶呢個年紀冇樓又冇公屋仲要租樓住,好可能全家都係新香港人.....
大把真係有錢既大陸土豪直接香港買豪宅住啦,仲邊會同你全家屈係深水埗區唐樓,個單位仲好似係租.....
皮膚又暗又黃
唔撚掂
可能係貨緊金去佢屋企
親 美顏了解一下
佢幫手還完錢都係一支公打飛機
死屎忽鬼娶大陸雞
Alpha 相反
靚過好多有樓有高潮
其實點先識到大陸妹肯嫁香港
依家d大陸人生活好左 仲會黎香港咩
我都想識大陸妹
呢d多數一係本身個阿叔有咩大陸親戚有交往再介紹
一係去大陸叫雞沉船
一係果d咩中港司機

一個香港人點會無啦啦識到大陸人

好多阿叔溝唔到正經女
就算當你撈地盤搵幾萬蚊個月都好
你個圈子無就係無
去到中年都係想搵個伴
明知雞都照娶
只要隻雞真心從良 又聽聽話話
係個阿叔既角度都係已經得到幸福結局

其實擺明知道條女本身係雞可能仲好d
起碼明買明賣
曾經做過之後再扮正經女仔搵傻仔埋單果d先慘
n年前香港都曾經爆個大鑊database好多港女都做過援交
果班女而家應該都3x歲應該好多都已經搵左傻仔埋單
最新果幾條片 條女唔洗做野 都要等條佬返嚟煮飯 仲意見多多鍾意做代表 發號施令叫條佬做呢樣做果樣
再加句兩口子簡簡單單就幸福

明明嚟得香港幾日就扮晒好了解香港咁話香港人通常點樣點樣 樓下出個街就話自己唔簡單 嚟幾日就敢周圍行

呢啲鳩屁性格 條大陸佬遲早畀人嫌棄 戴綠帽
最近好多連登仔撐呢班劏房戶
海南同鄉,鄉下農民添
都唔知點申請到落黎香港嘅?

其實都好奇,呢類係鄉下好似都無咩社會地位,用咩理由可以批出單程證嘅?
之前件大陸佬老豆老母都係香港
隨時又唔知邊個親戚申請佢哋落嚟
條女飯又唔煮, 乜柒都唔識, 條仔就辛苦
google個channel搵佢西瓜個channel舊片會有比較詳細講佢欠債既野同原因,但都係好撚鬼

1. 條女離過婚,有細路,個細路跟前夫

2. 話同個而家呢個老公係網上識,由認識拍拖到決定結婚一共只見過2次面

3. 不斷講自己欠債幾多幾多,但永遠唔肯講點解可以搵4千蚊月薪但可以4年還到幾十萬
如果假設佢講既一切都係事實,唯一比較合理解釋係佢有條片講自己有乜乜補貼(唔清楚大陸d公務員制度唔係好聽得明)
當佢計哂所有野再平均計月薪8千,生活開支1千,月存7千,咁4年還到幾十萬都勉強合理
(如果係事實就唔係4千月薪啦,但就不斷拎4千月薪做標題拍片)

4. 話當初點解肯嫁呢個老公其中一個原因係覺得佢好好,曾經入過300萬入銀行話比條女,但因為某d原因筆錢一直比銀行扣住
然後無耐之後個南海腥港仔話有困難又拎走番筆錢
但睇佢地係香港d生活片條仔根本無可能有300萬
個南海腥港仔做裝修佬(打工仔)
同老豆老母住
仲要係住SSP要行樓梯既唐樓,間屋亦細到仆街
結完婚即刻叫條女黎香港一齊去申請公屋

最後個人覺得成件事根本似有劇本多d
賣慘博有無知善心人課金
開頭見佢影住嗰啲咩髮廊,以為喺嗰度開工
中出大肚埋就得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞