英國樓咁平, 邊有咁筍啊

46 回覆
0 Like 14 Dislike
英國起樓好貴,塊地只係佔樓價一半,起個extension 都十幾萬磅,有咁嘅錢重新起過不如去鄉下買多層樓收租好過。
是但啦
貼張memo紙當做左啦
正,出多d 呢d 飛機文就岩架吶

我間屋double-glazed 空心窗添呀,寫埋上去呀笨

佢嗰啲驗樓方法同地盤佬收貨無分別
咪玩,人地裝修佬黎,識鬼呢d野

佢叻既地方係最早轉做幫人驗樓呢條路,唔洗落手落腳做,同d傳媒合作屌下發展商就收錢
傻鳩閪黃絲移民撚最鍾意外判智力畀依啲呃飯食KOL 有心想學嘢嘅就睇Skill Builder啦 洗閪睇依啲甩頭甩骨嘅傻鳩鳩噏咩
工聯會
收咗幾多錢
工聯會正呀,我愛中國
搵個bs出份野唔過萬都幾千
搵呢d裝修佬平既幾百就得,佢地當日工計,唔洗落手做,出黎睇下樓就收現金,好彩既1日接幾單。

出名d既先開得4位數,同bs佢有大把距離。
張圖個學校編號改做連登編號就perfect
笑撚死,老千樓演無牌驗樓鳩up屈人漏水樓
香港根本無驗樓既牌照所以佢要串d既話
佢攪撚到咩?

以前就地産老細唔會比佢攪,而家就匪共話事更加唔會佢攪

做一世樓演
https://www.hkibi.org/
真係有仲用GB做standard
一班牛仔當自己professional🤭🤭
始終都係連登驗腦師醒啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞