大家有冇去過深水埗深之都AV outlet買過電視?

34 回覆
2 Like 8 Dislike
睇google評論幾年前人哋對佢嘅評語都幾差下,但愈近期嘅反而就越好,大家覺得點?

AV OutLet(高清専門店)
2387 3301
https://maps.app.goo.gl/nXFU6ZBSiMJVZttNA
去得深水埗買 都係因為夠平

如果要服務去大鋪啦
Google啲評論唔好盡信,好多假A/C
好似係YC?
無問題,我係公司識左個sales, 直接whatsapp 佢買屋企野
你咁多疑問

都係幫襯番誠哥豐X啦
比錢買心安
買過兩次野,
冇乜特別,
正常一間鋪
無咩問題,就係俾錢等貨。

你仲想咩服務?
下,真心無問題喎,早幾年即場買左部LG50寸,開箱試清楚晒,包返好,再幫手搬埋落長涉灣道上gogovan,用左咁多年都無問題
AV OutLet OK
早一兩年買左部40吋p記智能電視
依家都冇問題
附近有間叫HD life 都ok, 有時會平少少
都係有現貨就即場開機,無問題就自己抬番屋企裝
坑口幫襯過 正常一間電器鋪 送貨裝機咩事都無 仲平大舖幾舊
屋企3部電視同一條Soundbar都係喺佢度買
無咩問題

不過最近屋企人買兩部電視話好似有啲唔老實
話報咗個架個價錢同收係兩個價
不過只用電話報價 都可能係佢記錯價
AV Outlet vs AV Life
冇乜嘢

sorry 自膠
根本買電視就要去返呢d鋪
去豐澤百老匯個d簡直on99
同1 model差成皮都夠膽死
懶優惠送埋d 19尿袋 sound bar 百佳券就大把水魚
我之前都係呢間買電視 人又少啲 服務態度又好啲
So far電視用到而家都無乜問題
買左年幾
1. 大鋪買電視係有原廠贈品跟, 所以機價係貴, 羊毛出在羊身上
2. 大鋪買電視係需要自己去問SALES拎折實價, 網站同紙牌價都不是最平, 折實價可以相差1-2千, 睇型號
3. 細鋪買電視表面上係平左, 只係因為細鋪哲扣起左原廠贈品先可以減機價
4. 如果唔想煩去換贈品, 可以去細鋪買, 細鋪買電視送貨需要+100-150
5. 大鋪例如AVLIFE, 有時減去贈品價值之後仲比細鋪平, 另外有時又有商場優惠COUPON, 又可以用信用卡免加一, 又可以免費送貨
6. 大鋪買電視如果唔想要贈品, 都可以問SALES是否可以8-9折回收贈品, 有時可以做到
sound bar, 百佳券多數都係原廠送, 不是大鋪送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞