【躝啦Z22】羅馬暨摩連奴球迷聯合討論區 - (79)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌1:2
你唔食牛屎既報應
Mourinho: "Tonight I had to choose. Do I start Dybala and risk having him out for a month but we advance to the semifinal? Did you see how Matic moved in the final minutes with Napoli? If I don’t rotate, the players risk injuries."

真心明
依家仲要無埋z22 k2 史賓傷
棄杯仔博前4
反正冇歐聯踢 隊波都係會散
Btw matic真係虐老咁款
意盃早d輸仲好 集中爭四啦
我羅今季入唔到前四係堅大件事
對比其他隊 我地係更需要入前四
只係希望夏天免簽同買人
可以有返個陣容深度
唔介意入啲老球員但要勁
今季日常 唔係攤大手板 就 拍手自我感覺良好

認真啲去追波啦屌

K2 今次要生性喇
搞笑
笑料
希望佢係真心道歉啦
K2犯既野同Z22比有得原諒既
A9態度仲有問題過k2啦...成日攤手
佢明明早輪好左啲
搞乜又攤
比人雞定點
Luis Muriel could join Roma as a free agent in summer
劇情:意甲最後一輪兩隊爭四,阿特蘭大90分鐘有個十二碼⋯⋯
Jose Mourinho’s Roma future hinges on Champions League qualification

https://onefootball.com/editorial/36726426?language=en

而家傳,冇前4加增兵冇起息,摩佬教埋今季就會走,教到心灰意冷
都好難唔心灰
我地件助教比人罰兩個月停賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞